Παίξτε στα Ζεμύθεια 2018 και …κερδίστε

Βουκολικοί αθλητικοί αγώνες από τη Ζεμύθα Ήπειρος- μια πρωτότυπη ενέργεια.

Όταν ένα τυροκομικό προϊόν τόσο μοναδικό όσο η Ζεμύθα Ήπειρος βγαίνει στο προσκήνιο, δεν θα μπορούσε παρά να «βγει» με έναν μοναδικό τρόπο. Κάπως έτσι γεννήθηκαν τα Ζεμύθεια 2018, ο θεσμός που παντρεύει αρμονικά την βουκολική παράδοση με την παράδοση του αθλητισμού αλλά και την παράδοση στη γεύση που υπόσχεται η μάρκα Ήπειρος.

 

H Ζεμύθα, η μόνη με 27% πρωτεΐνη και μόλις 1% λιπαρά είναι ο μεγάλος χορηγός των Ζεμυθείων αλλά και η κινη-τύρι-ος δύναμη πίσω από τις επιδόσεις και τα ρεκόρ των αθλητών! Σε αυτή την προσπάθεια ενδυνάμωσης καλούμαστε να βοηθήσουμε και εμείς και να κερδίσουμε ζεμυθικά δώρα!

Πώς; Απλά, μπαίνουμε στο  www.zemithia.gr, καρδαμώνουμε τους αθλητές με πιάτα πλούσια σε Ζεμύθα, για να πάρουν όλη τη δύναμη που χρειάζονται από την πρωτεΐνη με ελάχιστες θερμίδες και λιπαρά, και με αυτό τον τρόπο μπαίνουμε σε εβδομαδιαίες κληρώσεις για πλούσια δώρα.

Ο θεσμός δεν στερείται προσωπικοτήτων όπως η Ζεμύθα δεν στερείται πρωτεΐνης, έτσι λοιπόν σε κάθε άθλημα συναντάμε και έναν πρωταθλητή, κάποιον ή κάποια .που με πολλή προπόνηση και πολλή Ζεμύθα κατάφερε να αναρριχηθεί στην… κορφή! Η Κυρία Χρυσούλα, πρωταθλήτρια στη Ρίψη Γλίτσας, ο Γώγος, ο άνθρωπος «αστροπελέκι» και άλλοι, συμπληρώνουν αυτό το απίθανο πόντιουμ που μοιάζει λίγο και με ποντιακό ανέκδοτο!

Γνωρίστε από κοντά τις περσόνες και το θεσμό μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του Ήπειρος live, του νόστιμου καναλιού που έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα κάλυψης των αγώνων, καθώς και στην επίσημη σελίδα του θεσμού, www.zemithia.gr

Δείτε το βίντεο των …αγώνων.

You might also like