2η Αξιολόγηση Ελληνικών Τυριών- έρχεται στη Dairy Expo 2018

Οργανοληπτική αξιολόγηση σε συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή.

Από την οmind creatives, διοργανώτρια εταιρεία της 5ης Dairy Expo ανακοινώθηκε η διεξαγωγή της «2ης Οργανοληπτικής Αξιολόγησης Ελληνικών Τυριών Dairy Expo 2018». Θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της ομώνυμης έκθεσης, τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, στο Metropolitan Expo (Σπάτα).

 

Στην Αξιολόγηση Ελληνικών Τυριών, ένα από τα σημαντικότερα τυροκομικά γεγονότα του 2018, μπορούν να συμμετέχουν Έλληνες παραγωγοί τυροκομικών προϊόντων με έδρα την Ελλάδα όπου τα προϊόντα τους είναι σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία και τον κώδικα τροφίμων και ποτών.

Με μια διαδικασία, στην οποία δεν θα αναφέρεται η επωνυμία του παραγωγού, θα βαθμολογούνται τα τυροκομικά προϊόντα των συμμετεχόντων παραγωγών και θα αξιολογούνται από ομάδες επιστημόνων με ειδίκευση στα γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα. Σκοπός του διαγωνισμού είναι να αναδείξει τα ποιοτικά προϊόντα που διαθέτει η ελληνική τυροκομία.

Η αξιολόγηση διοργανώνεται από την εταιρεία omind creatives και το περιοδικό Dairy News, με την επιστημονική επιμέλεια του Κολεγίου Περρωτής (Perrotis College) της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης και ομάδας έμπειρων καθηγητών.


Για να δηλώσετε συμμετοχή καλέστε στο 210 90 100 40 ή στείλτε mail στο [email protected] για να σας αποστείλουμε την αίτηση συμμετοχής.

Κατεβάστε και συμπληρώστε την αίτηση:Αξιολόγηση Ελληνικών Τυριών- Φόρμα Συμμετοχής

You might also like