Με χορηγό τη Δωδώνη ο 12ος Γύρος της Λίμνης Ιωαννίνων

Για 3η συνεχή χρονιά η εταιρεία Δωδώνη, χορηγεί τον Παραλίμνιο Δρόμο ενός χιλιομέτρου «Μαμά-Καρότσι» στο πλαίσιο του 12ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, που ξεκινάει στις 22 Σεπτεμβρίου, αποτελώντας και γευστικό χορηγό του φετινού Pasta Party για τους αθλητές.

 

Μεταφέροντας το μήνυμα πως ο αθλητισμός είναι για όλους, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, δεκάδες μαμάδες με τα μωρά και τα λίγο μεγαλύτερης ηλικίας παιδιά τους θα συναντηθούν στην πλατεία Μαβίλη, στην παραλίμνια περιοχή των Ιωαννίνων, για να τρέξουν και να περπατήσουν σε μια πανέμορφη διαδρομή 1 χλμ. στον πρωτότυπο αγώνα δρόμου «Μαμά-Καρότσι», έναν αγώνα που ξεκίνησε από τα Γιάννενα και διαδόθηκε σε όλη την Ελλάδα.

 Η συμμετοχή στον Παραλίμνιο Δρόμο «Μαμά-Καρότσι» είναι δωρεάν και στον τερματισμό θα κληρωθούν πακέτα με προϊόντα Δωδώνη για όλες τις συμμετέχουσες. Παράλληλα, η Δωδώνη με τα αυθεντικής ποιότητας κίτρινα τυριά της θα είναι μεταξύ των χορηγών του Pasta Party που θα πραγματοποιηθεί το ίδιο απόγευμα στο Κάστρο των Ιωαννίνων για τους αθλητές, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να γεμίσουν ενέργεια και να απολαύσουν τη ‘Γεύση του Καλού’.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον 12ο  Γύρο της Λίμνης των Ιωαννίνων, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδαhttp://www.ioanninalakerun.gr/

You might also like