Η Ήπειρος συνεχίζει να στηρίζει τον τοπικό αθλητισμό

Η  Ήπειρος ΑΕΒΕ, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής τυροκομικών προϊόντων, με καταγωγή από τον Αμμότοπο Άρτας, στηρίζει έμπρακτα για ακόμη μία χρονιά τον αθλητισμό στην πατρίδα της, ανακοινώνοντας τέσσερις σημαντικές χορηγίες για τη σεζόν 2018/2019, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα αθλητικών δραστηριοτήτων από ποδόσφαιρο μέχρι χάντμπολ και μπάσκετ.

 

Η Ήπειρος ανακοινώνει τη νέα χορηγία της στην  ποδοσφαιρική ομάδα ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, που για 2η συνεχή χρονιά θα αγωνιστεί στη Football League. Με τη χορηγία της αυτή, η Ήπειρος γίνεται αρωγός στην προσπάθεια της ομάδας να διεκδικήσει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στη φετινή αγωνιστική σεζόν.

Παράλληλα, η Ήπειρος παραμένει για ακόμα μια χρονιά ο μεγάλος χορηγός της γυναικείας ομάδας χάντμπολ Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας η οποία πρωταγωνιστεί στην Α1 κατηγορία γυναικών, έχοντας κερδίσει μέχρι στιγμής 12 εθνικά πρωταθλήματα.

Ταυτόχρονα συνεχίζει να ενισχύει και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό της περιοχής με τη μακρόχρονη στήριξη της ομάδας ποδοσφαίρου Αθλητική Ένωση Ξηροβουνίου , η οποία αναδείχθηκε κυπελλούχος Ε.Π.Σ. Άρτας τη χρονιά που μας πέρασε, καθώς επίσης και της ανδρικής ομάδας μπάσκετ Φέτα Ήπειρος Αίας Άρτας που αγωνίζεται στην Α’ Ε.Σ.Κ.Α.ΒΔ.Ε., το τοπικό πρωτάθλημα ΒΔ Ελλάδας.

You might also like