Η PROFROST θα σας συναντήσει στην DAIRY EXPO 2018

Μέρος από την γκάμα των προϊόντων της θα εκτεθεί το Νοέμβριο στο Metropolitan Expo.

Η εταιρεία PROFROST επέλεξε την επερχόμενη DAIRY EXPO 2018 για να εκθέσει μέρος από την γκάμα των προϊόντων της. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 10-12 Νοεμβρίου 2018, το εκθεσιακό κέντρο Metrtopolitan Expo, στο Διεθνές Αθηνών στα Σπάτα.

 

Η εταιρεία Λούκος Παναγιώτης υπάρχει από το 2003 στο χώρο της ψύξης, ωστόσο η  ανάπτυξή της οδήγησε στην εξέλιξή της  σε  «PROFROST» – Επαγγελματικός Εξοπλισμός. Κύρια προϊόντα της είναι τα ψυγεία κρεάτων/ αλλαντικών/ τυριών, ψαριών, self service συντήρησης, κατάψυξης, ράφια όλων των ειδών, ερμάρια, ταμεία τα οποία διαθέτουν εξαιρετική σχέση ποιότητας- τιμής.

 

Η παραγωγή  γίνεται σύμφωνα με υψηλές προδιαγραφές  σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, ενώ παράλληλα οι τιμές διατηρούνται χαμηλές. Παρέχεται η δυνατότητα παραγωγής ψυγείων στις επιθυμητές διαστάσεις, τοποθέτηση και  υποστήριξη όλων των μηχανημάτων και ποιοτικό after sales service.

Το 2018 η PROFROST μεταφέρθηκε σε νέες εγκαταστάσεις, στην Κωνσταντινουπόλεως 146, Αθήνα. Στην έκθεση θα  έχετε την δυνατότητα να δείτε ένα μέρος από την γκάμα των προϊόντων και στο ηλεκτρονικό κατάστημα  μπορείτε να βρείτε τον κατάλογο της εταιρείας.

You might also like