Ο ‘Ψηλορείτης’ των εκλεκτών τυριών στην DAIRY EXPO 2018
Το τυροκομείο Ψηλορείτης, μια από τις εμβληματικές τυροκομικές εταιρείες της Κρήτης θα συναντήσει το αθηναϊκό κοινό στο πλαίσιο της φετινής DAIRY EXPO. Το γνωστό τυροκομείο της οικογένειας Κλάδου, παρασκευάζει παραδοσιακά προϊόντα Κρήτης από το 1993. Η ονομασία του προέκυψε φυσικά από τη θρυλική περιοχή στην οποία λειτουργεί αλλά και απ’ όπου προμηθεύεται την πρώτη ύλη.
Από το 2007, η επιχείρηση είναι εγκατεστημένη σε νέο χώρο με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό, όπου και πιστοποιήθηκε σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων ISO 22000:2006 από TUV Austria Hellas.
Βρίσκεται στους πρόποδες του Ψηλορείτη, στο χωριό Λειβάδια του νομού Ρεθύμνης και λειτουργεί ως οικογενειακή επιχείρηση. Τα προϊόντα που παράγει είναι: Κεφαλοτύρι, Γραβιέρα Κρήτης, Ξυνομυζήθρα Κρήτης, ξηρό Ανθότυρο, Γλυκιά Μυζήθρα, παραδοσιακό γιαούρτι και Λευκό Τυρί Άλμης.
Στις φωτογραφίες εμφανίζονται ορισμένα από τα προϊόντα που θα εκτεθούν στην έκθεση DAIRY EXPO.