Η εταιρεία Βολικάκης έρχεται στην FROZEN FOOD

Με κρητικά παραδοσιακά προϊόντα ζύμης

H εταιρεία Βολικάκης – Κρητικά Παραδοσιακά Προϊόντα Ζύμης συμμετέχει στην έκθεση FROZEN FOOD που θα διεξαχθεί παράλληλα με την 6η διοργάνωση της MEAT & GRILLDAYS 2018 και την 5η DAIRY EXPO 2018, στις 10 – 12 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

 

Mε σεβασμό στην παράδοση και στις αυθεντικές κρητικές γεύσεις, εδώ και 25 χρόνια η Βολικάκης – Κρητικά Παραδοσιακά Προϊόντα Ζύμης παρασκευάζει καλιτσούνια, πίτες (σφακιανές πίτες, μαραθόπιτες, κρεατόπιτες, γραβιερόπιτες κ.ά.), έτοιμα φαγητά (μουσακά, παστίτσιο, γεμιστά) και μεζεδάκια (ντολμαδάκια, κολοκυθοκεφτέδες, κολοκυθανθοί γεμιστοί με ρύζι, τυροκροκιέτες) σε διάφορα μεγέθη και σχήματα για να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις. Χρησιμοποιεί πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες για να επιτύχει το επιθυμητό γευστικό αποτέλεσμα.

Φρέσκο σπανάκι, εκλεκτά μυρωδικά, ντόπιο κρέας και κρητικά τυριά όπως γραβιέρα, μυζήθρα και ανθότυρο με τον κατάλληλο συνδυασμό τυλιγμένα με παραδοσιακή ζύμη δημιουργούν ένα εκπληκτικό σε γεύση αποτέλεσμα.


Για να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία Βολικάκης – Κρητικά Παραδοσιακά Προϊόντα Ζύμης επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.volikakisproducts.com.  Ενημερωθείτε αναλυτικά για την έκθεση FROZEN FOOD από την επίσημη ιστοσελίδα www.frozenfoodexpo.gr ή επικοινωνήστε με την o.mind Creatives στο 210 9010040.

You might also like