Νέο Philadelphia Cottage Active από τη Mondelēz

Προϊόν πλούσιο σε πρωτεΐνη με μόνο 2,5% λιπαρά.

Το Philadelphia, επεκτείνει και ενδυναμώνει την οικογένεια του Cottage Cheese, απαντώντας στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών με το νέο τυρί Philadelphia Cottage Active το οποίο είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη με μόνο 2,5% λιπαρά.

 

Το νέο τυρί Philadelphia Cottage Active απευθύνεται σε ανθρώπους οι οποίοι είναι δραστήριοι και ακολουθούν έναν ενεργό τρόπο ζωής, και συμβάλλει στην υγιεινή διατροφή και στην ανάπτυξη της μυϊκής μάζας. Έρευνες δείχνουν ότι όλο και περισσότεροι καταναλωτές στρέφονται προς την υγιεινή διατροφή και σε προϊόντα που προσδίδουν προστιθέμενη αξία στην καθημερινή διατροφή τους, όπως είναι για παράδειγμα τα προϊόντα που είναι πλούσια σε πρωτεΐνη.

Όπως αναφέρει η εταιρεία στο σχετικό δελτίο Τύπου. “Οι καταναλωτές αναζητούν πλέον προϊόντα με περισσότερη πρωτεΐνη την οποία συσχετίζουν με την καλή διατροφή, τη σωματική ενέργεια, τη μυϊκή ενδυνάμωση και τη διατήρηση βάρους. Το νέο τυρί Philadelphia Cottage Active είναι ιδανικό για γρήγορα και εύκολα σνακς, χαμηλά σε λιπαρά, για απόλαυση χωρίς ενοχές”. Η εταιρεία ανάρτησε σχετικές συνταγές στη σελίδα: www.philadelphia.gr.

Mondelēz στην Ελλάδα

Η Mondelēz International έχει παρουσία αρκετών δεκαετιών στην Ελλάδα και brands με ιστορία άνω των 100 χρόνων. Προωθεί με ευθύνη αγαπημένα προϊόντα όπως σοκολάτες Lacta, Υγείας Παυλίδη, Παυλίδη Γεμιστές, κουβερτούρα Παυλίδη, Kiss, γκοφρέτα 3BIT, Merenda, τυρί κρέμα Philadelphia, μπισκότα OREO και Εργαστήρι Παυλίδη, ροφήματα σοκολάτας Cadbury, τσίκλες Trident, Dentyne και καραμέλες Halls.

You might also like