Η τυροκομική Μπαλαντίνος στη DAIRY EXPO 2018

H Κρητική εταιρεία γιορτάζει φέτος τα 90 χρόνια της.

Η τυροκομική εταιρεία Μπαλαντίνος από τα Χανιά της Κρήτης θα είναι μεταξύ των εκθετών που θα συμμετάσχουν στη DAIRY EXPO 2018, τη μεγάλη έκθεση για τη γαλακτοκομία και την τυροκομία η οποία θα διεξαχθεί το τριήμερο 10, 11 και 12 Νοεμβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, δίπλα στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, στα Σπάτα Αττικής. Η εταιρεία γιορτάζει φέτος τα 90 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική τυροκομία.

 

Από τον ορεινό όγκο του νομού Χανίων, στο ιστορικό χωριό Θέρισσο, η οικογένεια Μπαλαντίνου ξεκίνησε να ασχολείται με την κτηνοτροφία και την παραγωγή τυροκομικών προϊόντων. Από το 1928 η οικογένεια έχει καταφέρει να δημιουργήσει ιστορία στον χώρο της τυροκομίας με την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων μιας συνεχώς αναπτυσσόμενης επιχείρησης που σέβεται πραγματικά την παράδοση.

Με ένα σύγχρονο εργοστάσιο στο Βαρύπετρο Νέας Κυδωνιάς, με σεβασμό στην παράδοση, αδιάκοπες επενδύσεις στη σύγχρονη τεχνολογία της τυροκομίας κι ένα ολοκληρωμένο, άριστο δίκτυο από τον γαλακτοπαραγωγό ως και τη διανομή των τελικών προϊόντων της, η επιχείρηση έχει κατακτήσει επάξια την τοπική και όχι μόνο αγορά.

Έχει επίσης κερδίσει μια από τις κορυφαίες θέσεις στην προτίμηση των καταναλωτών όλης της Κρήτης αλλά και μεγάλων αστικών κέντρων προσφέροντας όλα τα προϊόντα της παραδοσιακής κρητικής τυροκομίας, ασύγκριτα τόσο σε γεύση όσο και σε ποιότητα. Σήμερα, η τέταρτη γενιά της επιχείρησης, στόχο έχει να αυξήσει την παραγωγική της δυνατότητα ώστε να συνεχίσει να αντεπεξέρχεται ικανοποιητικά στην ολοένα αυξανόμενη ζήτηση.

Δείτε εδώ ένα από τα ωραιότερα εταιρικά βίντεο που έχουν φτιαχτεί από τυροκομική εταιρεία στην Ελλάδα.

 Σκαλίδη 25, Τ.Κ. 73100 Χανιά Κρήτης, τηλ.: 28210 32222,6973612491,  www.balantinos.gr, email: [email protected]

You might also like