Η Οικογένεια Ζερβού, με το Γαλένι της, στη DAIRY EXPO 2018

Θα παρουσιάσει τρία νέα προϊόντα.

Μια από τις πιο ιδιαίτερες τυροκομικές εταιρείες της Κρήτης, η οποία μάλιστα ετοιμάζεται να λανσάρει νέα προϊόντα, θα βρίσκεται  θα βρίσκεται στη DAIRY EXPO 2018, τη μεγάλη έκθεση για τη γαλακτοκομία και την τυροκομία η οποία θα διεξαχθεί το τριήμερο 10, 11 και 12 Νοεμβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, δίπλα στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, στα Σπάτα Αττικής.

 

Πρόκειται για την οικογένεια Ζερβού, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των γαλακτοκομικών προϊόντων με παράδοση που ξεκινάει σχεδόν παράλληλα με την ιστορία της οικογενείας. Η Αφοι Ζερβού Ο.Ε. είναι μια οικογενειακή νεοσύστατη εταιρεία, η οποία διαθέτει τις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις στην περιοχή Ρουκάνι Τεμένους Ηρακλείου Κρήτης και είναι πιστοποιημένη με  ISO 9001, ISO 22000 (HACCP).

Επίσης διαθέτει πιστοποίηση από την Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης. Τα προϊόντα που παράγει είναι: το κρεμώδες τυρί –  ένα προϊόν πατέντα της οικογένειας Ζερβού –  τη γαλομυζήθρα, το παραδοσιακό γιαούρτι και τρία νέα προϊόντα που θα βγουν τώρα στην αγορά, το παραδοσιακό ρυζόγαλο κρέμα σοκολάτα και κρέμα βανίλια,όλα υπό την σκεπή του ονόματος«γαλένι».

ΖΕΡΒΟΥ ΑΦΟΙ – ΓΑΛΕΝΙ  Ρουκάνι Τεμένους, 71500 Ηράκλειο Κρήτης, τηλ.: 28181 07737, 6942 815 196 website: www.galeni.gr, email: [email protected] Facebook: www.facebook.com/galenicreamcheese/

You might also like