Κέφι και …πολιτική από τους κτηνοτρόφους Αττικής

Δυναμική παρουσία στην DAIRY EXPO 2018.

Τον πιο κεφάτο τόνο στην DAIRY EXPO 2018 έδωσε ο Κτηνοτροφικής Σύλλογος Αττικής ‘Άγιος Γεώργιος’, στο περίπτερό του στη μεγάλη έκθεση για τη γαλακτοκομία και την τυροκομία η οποία συνεχίστηκε χθες για δεύτερη ημέρα, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, πλησίον του αεροδρομίου στα Σπάτα Αττικής.

 

Στο περίπτερο του συλλόγου η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Άκρόπολις’ έφτιαξε την πρώτη ημέρα και διέμεινε σε εκθέτες και επισκέπτες κρέμες με φρέσκο γάλα από τα μέλη του συλλόγου, ενώ λιχουδιές ετοιμάστηκαν για τους εκθέτες και τη δεύτερη ημέρα, την Κυριακή.

Οι Κτηνοτρόφοι Αττικής ετοιμάζουν λιχουδιές στην DAIRY EXPO 2018. Δεξιά, η ‘μαμά του λόχου’, η παλαίμαχη κτηνοτρόφος κυρία Κοντογιάννη.

 

Ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς, ο οποίος επισκέφτηκε το περίπτερο του Συλλόγου, άκουσε τα (πολλά) προβλήματα που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη ομάδα παραγωγών που βρίσκονται πέριξ του αστικού ιστού της πρωτεύουσας και δεσμεύτηκε οτι θα προωθήσει στο διάστημα που απομένει μέχρι τις Ευρωεκλογές ψηφίσματα και αποφάσεις του Συλλόγου στην Ευρωβουλή.

Ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς (αριστερά), στο περίπτερο του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αττικής και δίπλα του ο πρόεδρος Ιωάννης Κοντογιάννης. Δεξιά διακρίνεται ο κτηνοτρόφος Θεοφάνης Λέκκας, δραστήριο μέλος του Συλλόγου κι αυτός.

 

Η Dairy Expo συνεχίζεται και σήμερα Δευτέρα 12 Νοεμβρίου. Δείτε ένα βίντεο από το περίπτερο των Κτηνοτρόφων Αττικής.

You might also like