Νέα γλυκά & παγωτά της Kayak για τις γιορτές

H Κayak δημιουργεί τις πιο ευφάνταστες προτάσεις με αγνά υλικά και οικογενειακές συνταγές που πάνε πολλές γενιές πίσω και απευθύνονται στους πολυάσχολους αλλά απαιτητικούς καταναλωτές.

 

Ξεκινώντας παραδοσιακά, η Κayak δεν παραλείπει τα υπέροχα μελωμένα μίνι μελομακάρονα, τους βουτυράτους κουραμπιέδες-μπουκίτσα, αλλά και τη Βασιλόπιτα με αυθεντικό μαχλέπι και μαστίχα βασισμένη σε μία πατροπαράδοτη Πολίτικη συνταγή (εικονίζεται στην κεντρική φωτογραφία).

Καθώς, όμως, η Kayak παραμένει μία gourmet υπόσχεση, παρουσιάζει φέτος το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο γλυκό της, την τούρτα New York Cheesecake Κάστανο. Λαχταριστό cheesecake με βάση από μπισκότο βουτύρου και βελούδινη κρέμα τυριού γεμισμένη με πραγματικά ολόκληρα κάστανα. Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή γλυκών Kayak πλαισιώνεται από μία σειρά εντυπωσιακών Tower Cakes, εορταστικούς κορμούς και τούρτες.

Η τούρτα New York Cheesecake Κάστανο.

 

Βέβαια, πιστή στο DNA της ως εταιρία παγωτού η Kayak εντυπωσιάζει με τις παγωμένες δημιουργίες της. Το sorbet Σαμπάνια Τριαντάφυλλο δίνει την απαραίτητη δόση πολυτέλειας που ταιριάζει στην εορταστική περίοδο, ενώ συμπληρώνεται ιδανικά από το παγωτό Dark Forest Fruit από σπάνια και εξωτική σοκολάτα Manjari, φρούτα του δάσους και γαλλικό μπισκότο. Κουραμπιές, Μελομακάρονο και Κανέλα είναι οι εναλλακτικές προτάσεις παγωτού για τους αμετανόητα παραδοσιακούς αλλά με twist.

 

Μεταφέροντας τη γευστική εμπειρία και στο art de la table, η Κayak μας συστήνει μία υπέροχη σειρά με Χριστουγεννιάτικα δεντράκια και σπιτάκια φτιαγμένα από σπιτικά μπισκότα βουτύρου, γλάσο και σοκολατένια κουφετάκια, ιδανικά για να συμπληρώσουν την εορταστική διακόσμηση κάθε σπιτιού ή τραπεζιού.

 

Οι Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες Κayak διατίθενται στις ομώνυμες boutique (Γλυφάδα, The Mall Athens, Αναχωρήσεις Αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος) και σε café, ζαχαροπλαστεία και deli shops.

You might also like