Επιτυχημένη παρουσία της Milkplan στην Eurotier 2018

Στη μεγαλύτερη έκθεση κτηνοτροφικού εξοπλισμού παγκοσμίως.

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της εταιρείας Milkplan στη διεθνή έκθεση Eurotier, τη μεγαλύτερη έκθεση κτηνοτροφικού εξοπλισμού παγκοσμίως, που διεξήχθη στις 13-16 Νοεμβρίου 2018 στο Ανόβερο της Γερμανίας.

 

Στην έκθεση, την οποία επισκέφθηκαν πάνω από 156.000 επαγγελματίες του κλάδου, η Milkplan παρουσίασε τη σειρά αρμεκτικών συστημάτων αγελάδων και αιγοπροβάτων MP Armektron, τις δεξαμενές ψύξης γάλακτος ανοιχτού τύπου MP Vertitank, ένα προϊόν που ανέδειξε τη Milkplan παγκοσμίως, τις δεξαμενές ψύξης γάλακτος κλειστού τύπου MP Powertank με τα δυο μοντέλα συστημάτων πλύσης.

Επίσης, τη δεξαμενή ανάκτησης θερμότητας MP EcoHeat, τον παστεριωτή με το πλανητικό σύστημα ανάδευσης και κοπής για σκληρό τυρί, τα βυτία μεταφοράς & ψύξης γάλακτος καθώς και τους παστεριωτές για μικρές τυροκομικές μονάδες.

Τα βλέμματα των επισκεπτών έκλεψαν τα δύο νέα μοντέλα παστεριωτών σίτισης μικρών αγελάδων MP MilkCab, τα οποία συμβάλλουν στη σωστή θρέψη και στην υγιή τους ανάπτυξη προσφέροντας ταυτόχρονα σημαντική εξοικονόμηση πόρων για τον κτηνοτρόφο.

 

Έχοντας επενδύσει για χρόνια στην ισχυροποίηση του ονόματός της στην αγορά, η Milkplan και πάλι κέρδισε τις εντυπώσεις επιβεβαιώνοντας έτσι τη θέση της ως μία εκ των 10 μεγαλύτερων εταιρειών κτηνοτροφικού εξοπλισμού παγκοσμίως.

Mε ένα διακριτικά κομψό περίπτερο, η Milkplan θέλησε να αναδείξει την ουσία της: κομψότητα στον προϊοντικό σχεδιασμό, ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες, προηγμένη βιομηχανική τεχνογνωσία, ευελιξία & εμπειρία σε ειδικές κατασκευές, δεξιοτεχνία στην κατασκευή, τα πάντα για να εξασφαλίσει ότι θα τα προϊόντα της θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών της και θα συμβάλουν στην επιτυχία τους.


Επόμενους σταθμούς για την εταιρία αποτελούν η Ζωοτεχνία στη Θεσσαλονίκη (31/1-3/2/2019) και η Agrofarm στη Μόσχα (5-7/2/2019).

You might also like