Κρι Κρι Αγελάδος, από 100% ελληνικό γάλα ημέρας

Με ένα νέο διαφημιστικό σποτ προωθεί η εταιρεία Κρι Κρι το γιαούρτι Αγελάδος που παράγει και διακινεί σε όλη την Ελλάδα. Το σποτ είναι επικεντρωμένο στην ελληνική φύση της πρώτης ύλης του προϊόντος.

 

Ο αέρας, ο ήλιος, το νερό και η εύφορη κοιλάδα του Στρυμόνα είναι τα στοιχεία που μας δίνουν ένα 100% ποιοτικό, ελληνικό γάλα ημέρας, για να φτιάξουμε το μοναδικό γιαούρτι Κρι Κρι Αγελάδος. Το γάλα που συλλέγεται είναι ‘ελληνικό εκ φύσεως’ και δίνει αξία στο γιαούρτι Κρι Κρι Αγελάδος, καθιστώντας το την κορυφαία πρόταση που θα λατρέψει ο καθένας, ανεξαρτήτως ηλικίας και γευστικών προτιμήσεων” αναφέρεται σχετικά στο δελτίο Τύπου που κυκλοφόρησε η βορειοελλαδίτικη εταιρεία..

Το νέο διαφημιστικό σποτ εστιάζει στον τόπο προέλευσης του γάλακτος, από πιστοποιημένες φάρμες στην ευρύτερη περιοχή της εύφορης κοιλάδας του Στρυμόνα. Το εύκρατο κλίμα, η ηλιοφάνεια και όλα τα θετικά χαρακτηριστικά που δίνει η περιοχή στο ελληνικό γάλα, περνούν ατόφια στο εξαιρετικό γιαούρτι Κρι Κρι Αγελάδος.

“Η απόλαυσή του ενθαρρύνεται σε κάθε στιγμή της ημέρας αφού εκτός από το ότι περιέχει πολύτιμα για τον οργανισμό συστατικά, πρόκειται και για ένα απόλυτα υγιεινό και ελαφρύ σνακ με απαλή υφή και μοναδική, γεμάτη γεύση” αναφέρει η εταιρεία. Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε το διαφημιστικό σποτ της εταιρείας.

You might also like