Νέα σειρά γιαουρτιών από την Longevity Diet Foods

Η Longevity Diet Foods πρόσφατα παρουσίασε μια σειρά υγιεινών ελληνικών γιαουρτιών που ενισχύονται με βιοενεργά συστατικά όπως οι πολυφαινόλες σταφυλιών, το τελετουργικό matcha και ινουλίνη.

 

Το νέο γιαούρτι Longevity Diet Foods με πολυφαινόλες προσφέρεται ως «το πρώτο αντιοξειδωτικό ελληνικό γιαούρτι, με 125 φορές περισσότερα αντιοξειδωτικά από τα κανονικά γιαούρτια».

Η σειρά περιλαμβάνει το ελληνικό γιαούρτι που παρασκευάζεται από γάλα αγελάδων, προβάτων και αιγών, το οποίο εμπλουτίζονται με πολυφαινόλες για την προώθηση της υγείας και της ευεξίας στο σώμα.

Το αγελαδινό, το πρόβειο και το κατσικίσιο γιαούρτι από την Longevity Diet Foods παρασκευάζονται επίσης και με τσάι matcha που περιέχει επίσης αντιοξειδωτικά με κατεχίνες, το σημαντικό συστατικό του πράσινο τσαγιού.

Η αυξανόμενη ζήτηση για τα clean label προϊόντα έχει επιταχύνει τη χρήση αντιοξειδωτικών συστατικών, ειδικά καθώς τα συμφέροντα των καταναλωτών μετατοπίζονται σε πιο φυσικά τρόφιμα και ποτά.

You might also like