Οι εργαζόμενοι της ΔΕΛΤΑ τρέχουν και προσφέρουν στα παιδιά

Η ομάδα άθλησης της ΔΕΛΤΑ αναδείχθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά πρώτη στην κατηγορία της στον φιλανθρωπικό αγώνα «No Finish Line της Αθήνας» ή NFL, κατακτώντας δύο κύπελλα και 3.705 χιλιόμετρα.

 

Στο πλαίσιο της στήριξης που παρέχει η ΔΕΛΤΑ και οι εργαζόμενοί της προς το παιδί και την οικογένεια, η ομάδα άθλησης της ΔΕΛΤΑ συμμετείχε για τρίτη φορά στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου NFL, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, από τις 10 έως τις 14 Απριλίου. Σκοπός του αγώνα, που διήρκησε 90 ώρες, ήταν η στήριξη των σωματείων της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», καθώς για κάθε χιλιόμετρο που έτρεξε ο κάθε συμμετέχων,προσφέρεται 0,50€ στο Μαζί για το Παιδί.

Η Ομάδα Άθλησης της ΔΕΛΤΑ είχε και φέτος εξαιρετική επίδοση, «καταθέτοντας ψυχή», καθώς με 29 συμμετοχές συγκέντρωσε συνολικά 3.705χλμ., κερδίζοντας την 1η θέση στην κατηγορία του «ομαδικού 15-29 συμμετοχών» και την3η θέση στο σύνολο όλων των ομάδων! Για τον ίδιο σκοπό, η εταιρεία ΔΕΛΤΑ, ενισχύοντας και επιβραβεύοντας την προσπάθεια των εργαζομένων της, προσφέρει Γάλα Βλάχας εβαπορέ (1 ποτήρι γάλα για κάθε χιλιόμετρο που διήνυσαν στον αγώνα οι εργαζόμενοί της) στα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΛΤΑ, πρεσβεύοντας τις αξίες της σωστής διατροφής και του αθλητισμού, συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες, συνεισφέροντας παράλληλα σε κοινωνικούς σκοπούς. Με την εξαιρετική τους επίδοση στον αγώνα NFL, το πάθος και την ομαδικότητά τους, απέδειξαν για μία ακόμη φορά την κοινωνική τους ευαισθησία.

You might also like