Συσκευασία προϊόντων με MULTIVAC PaperBoard

Η ανάγκη για μείωση της κατανάλωσης συσκευασιών και η χρήση ανακυκλώσιμων υλικών στην παραγωγή συσκευασιών βρίσκεται σήμερα στην κορυφή της ημερήσιας διάταξης των βιομηχανιών συσκευασίας και των καταναλωτών.

 

Στο άμεσο μέλλον, η ζήτηση για ανακυκλώσιμες συσκευασίες είναι βέβαιο ότι θα αυξηθεί σημαντικά. Η MULTIVAC, ως ένας από τους ηγέτες στην αγορά και την τεχνολογία, προσφέρει με την τεχνολογία MULTIVAC PaperBoard, μια ποικιλία λύσεων για την παραγωγήhttps://gr.multivac.com/el/ συσκευασιών με βάση τις ίνες χαρτιού που ικανοποιούν πλήρως τις απαιτήσεις της ανακύκλωσης.

Η τεχνολογία MULTIVAC PaperBoard προσφέρει διάφορες λύσεις για την κατασκευή συσκευασιών από υλικά με ίνες χαρτιού. Οι μηχανές συσκευασίας MULTIVAC θερμοδιαμόρφωσης, και συσκευασίας σε περιέκτες μπορούν να προσαρμοστούν στις αντίστοιχες απαιτήσεις των πελατών, προσφέροντας αξία στην ποιότητα των συσκευασιών, την απόδοση, και την αξιοπιστία.

Η χρήση λειτουργικών στρωμάτων καθιστά δυνατή την παραγωγή συσκευασιών με βάση το χαρτί που πληροί όλες τις απαιτήσεις αδιαπερατότητας που έχουν τα πλαστικά σύνθετων υλικών. Το υπόστρωμα χαρτιού είτε ολόκληρο το σύνθετο χαρτί μπορεί να σταλεί για ανακύκλωση.

Με αποκλειστικό σκοπό την καλύτερη και ιδανικότερη συσκευασία κάθε προϊόντος, η MULTIVAC πάντα κοντά στους πελάτες της, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις συσκευασίας με αξιόπιστα μηχανήματα συσκευασίας και τα κατάλληλα υλικά για την απόλυτη ασφάλεια υγιεινής, αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος και του μέλλοντος.


Τηλ.  2106619621-2, 2310542491 & www.multivac.gr

You might also like