Η Ήπειρος κατακτά το Monde Selection 2019

Τρία προϊόντα της απέσπασαν διακρίσεις

Η υψηλή ποιότητα και γεύση των προϊόντων Ήπειρος αναδείχθηκαν για ακόμη μια χρονιά στον διεθνή διαγωνισμό Monde Selection 2019. Στα φετινά βραβεία ποιότητας, τις εντυπώσεις έκλεψε η φέτα Ήπειρος , σε όλες της τις εκδοχές, αποσπώντας συνολικά τρεις χρυσές διακρίσεις για τους κωδικούς: Ήπειρος Φέτα ΠΟΠ, Ήπειρος Φέτα Π.Ο.Π. με 40% λιγότερο αλάτι και Ήπειρος Βιολογική Φέτα ΠΟΠ.

 

Η  Ήπειρος Φέτα ΠΟΠ, ξεχώρισε και πάλι χάρη στην αυθεντική, παραδοσιακή της γεύση, το χαρακτηριστικό άρωμά της και τη σταθερά κορυφαία ποιότητά της. Η Ήπειρος Βιολογική Φέτα ΠΟΠ, που παράγεται αποκλειστικά από ελληνικό βιολογικό, αιγοπρόβειο γάλα, «γοήτευσε» την κριτική επιτροπή χάρη στα μοναδικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά της.

Ταυτόχρονα, η Ήπειρος Φέτα ΠΟΠ με 40% λιγότερο αλάτι, διακρίθηκε επίσης με το χρυσό βραβείο, αποδεικνύοντας ότι διαθέτει όλα τα ποιοτικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά της φέτας Ήπειρος , ακόμα και με 40% λιγότερο αλάτι.

Υπενθυμίζεται ότι το Monde Selection είναι ένα διεθνές ινστιτούτο πιστοποίησης ποιότητας, που από το 1961, επιβραβεύει κάθε χρόνο, μέσα από μία ενδελεχή διαδικασία αξιολόγησης, τρόφιμα και ποτά από όλο τον κόσμο, σε συνεργασία με πάνω από 70 σεφ βραβευμένους με αστέρια Michelin, οινολόγους διεθνούς φήμης, καθηγητές πανεπιστημίων, διατροφολόγους και άλλους διακεκριμένους επαγγελματίες του κλάδου. Η φετινή τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη, στις 03 Ιουνίου 2019.

You might also like