Καρακάνας: Έφτιαξε το ‘Σπετσοτύρι Πηλίου’
Το Τυροκομείο Καρακάνα, από το Στεφανοβίκειο Βόλου, παρουσίασε πριν λίγες εβδομάδες ένα νέο τυροκομικό προϊόν. Πρόκειται για το ημίσκληρο αιγοπρόβειο τυρί ‘Σπετσερικό’.
Παντρεύοντας την παράδοση της Κέρκυρας με το μοναδικό μπαχαρικό της, το σπετσερικό, και την παράδοση της Θεσσαλίας, η εταιρεία δημιούργησε ένα μοναδικής εμπνεύσης ημίσκληρο αιγοπρόβειο τυρί με την ονομασία ‘Σπετσοτύρι Πηλίου’ (Specheese)…
Το νέο προϊόν διανέμεται στην Πτολεμαϊδα στο supermarket Εδέμ, στην Αθήνα στο κατάστημα του Γαστρονόμος στο Avenue Mall Athens και φυσικά στα ιδιόκτητα καταστήματα Karakanas Dairy.