Παρουσίαση του βιβλίου «Σκέψεις για την Αγροτική Ανάπτυξη»

Σήμερα στις 21.00 στη Βούλα

Σήμερα Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019, στις 21.00, ο πρόεδρος του ΑΑΣΑ Α. Κελμάγερ θα προλογίσει μαζί με την  Μάγδα Κοντογιάννη (Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αττικής) και τον Γ. Παπαβασίλη (Συνεταιρισμός Κηπευτικών Μεγάρων) το καινούργιο βιβλίο των Εκδόσεων ΣΤΕΝΤΩΡΑΣ «Σκέψεις για την Αγροτική Ανάπτυξη» στην Βούλα (Αγ. Ιωάννου 2) με κείμενα του δημοσιογράφου Δημήτρη Μιχαηλίδη (φωτο).

 

 

Την Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2019, στις 12.00 (μεσημέρι), στην Κεντρική Ανθαγορά Αθηνών (Ανθέων 21, 11143 ΑΘΗΝΑ, Προμπονά, Άνω Πατήσια, 210 2584680) οι οργανωμένοι Έλληνες αγρότες ανθοπαραγωγοί, στον Αγροτικό Ανθοπαραγωγικό Συνεταιρισμό Αθηνών-Κεντρική Ανθαγορά Αθηνών (ΑΑΣΑ-ΚΑΑ), προσκαλούν όλους στο ξεκίνημα της καινούργιας επιλογής τους για να ενισχύσουν την αξιοπρεπή εργασία, με μηχανοργανωτικό εκσυγχρονισμό.

Η εκδήλωση της εγκατάστασης και εγκαινίασης του νέου μηχανογραφικού και μηχανοργανωτικού συστήματος σηματοδοτεί, όπως μας είπε ο πρόεδρος του ΑΑΣΑ, Αθανάσιος Κελμάγερ (6932381604), ταυτόχρονα τρία σημαντικά θέματα:

  1. Την πεποίθηση ότι οι τοπικές κοινωνίες και η εμπιστοσύνη και αλληλοβοήθεια μπορούν να είναι ασφαλές εφαλτήριο για ανάπτυξη.
  2. Την πίστη στο μέλλον της συλλογικής σχεδόν 55ετούς προσπάθειας «Κεντρική Ανθαγορά Αθηνών» με εκσυγχρονισμό και
  3. Την προσήλωση στον Συνεργατισμό και την Παγκόσμια Ημέρα του Συνεργατισμού (πρώτο Σάββατο του Ιουλίου, coopsday), ή οποία φέτος είναι αφιερωμένη στην «αξιοπρεπή εργασία»,

Ο Αθανάσιος Κελμάγερ, πρόεδρος του ΑΑΣΑ-ΚΑΑ, είπε ότι, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνεταιρισμού εκφράζοντας το όραμα των οργανωμένων ανθοπαραγωγών, είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τους ανθοπώλες και προς όσους προτιμούν τα ελληνικά άνθη, η αποτελεσματικότητα στις λειτουργίες του Συνεταιρισμού και η βελτίωση των συνθηκών ζωής και εργασίας των Ελλήνων ανθοπαραγών. Και η εκδήλωση της Παρασκευής, 5 Ιουλίου 2019, στις 12.00, στην Κεντρική Ανθαγορά Αθηνών, σηματοδοτεί την προσπάθεια υλοποίησης αυτού του οράματος, με όσους πιστεύουν σ αυτό.


Το βράδυ της Παρασκευής, 5 Ιουνίου 2019, στις 21.00, στον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Αττικής (Π. Γεμιστού 14, ΑΧΑΡΝΑΙ) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με ομιλήτρια την Μάγδα Κοντογιάννη με τίτλο «Συνεργατισμός για αξιοπρεπή εργασία».

Invitation-book.indd
You might also like