‘Ανεβαίνουν’ Θεσσαλονίκη τα τυριά της Τήνου

Συνεργασία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τήνου με την βορειοελλαδίτικη Trofelia

Τα τυριά του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τήνου απέκτησαν πλέον δίκτυο διανομής στην Θεσσαλονίκη και σε  όλη την Μακεδονία μέσω της εταιρείας Trofelia.  Η δεύτερη θα διανέμει στο εξής την Γραβιέρα, την Καυτερή και το Τηνιακό Τυράκι του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τήνου.

 

Η Trofelia, από την ίδρυσή της το 2013 έως σήμερα, αναλαμβάνει ως συνδετικός κρίκος, την αντιπροσωπεία, εμπορία και διανομή υψηλής ποιότητας τροφίμων και εδεσμάτων, από επιλεγμένους και πλέον αξιόλογους Έλληνες και ξένους παραγωγούς, ανταποκρινόμενη κάθε φορά στις υψηλές απαιτήσεις και ανάγκες των πελατών της, σχετικά με την οργάνωση και την τροφοδοσία τους.

Σήμερα η Trofelia, δημιουργεί ένα υψηλών προδιαγραφών χαρτοφυλάκιο ελληνικών και διεθνών γαστρονομικών προϊόντων, προωθώντας και η ίδια την γαστρονομία ως τέχνη της απόλαυσης. Έτσι στην εταιρεία εμπιστεύονται την τροφοδοσία και οργάνωσή τους, μικρά και μεγάλα καταστήματα πώλησης αλλά και μαζικής εστίασης.

Η εταιρεία, με βάση την Θεσσαλονίκη, επιμένει ελληνικά, εξυπηρετώντας την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας, ωστόσο σκέφτεται και δρα παγκοσμιοποιημένα, και οι άνθρωποί της βρίσκονται σε διαρκή αναζήτηση για τις ποιοτικότερες και πιο εύγευστες τροφές.

You might also like