Με νέα συσκευασία τα φρέσκα γάλατα της Δωδώνη

Η Δωδώνη υποδέχεται τη φετινή σχολική περίοδο με νέα ειδική συσκευασία για το πλήρες και το light γάλα Δωδώνη, προετοιμάζοντας μαθητές και γονείς για μία ξεχωριστή σχολική χρονιά.

 

Αποτελώντας ένα προϊόν πολλαπλά ευεργετικό για την υγιή ανάπτυξη των παιδιών, το 100% ελληνικό αγελαδινό φρέσκο γάλα Δωδώνη συλλέγεται καθημερινά από τις 65 καλύτερες φάρμες της Ηπείρου, παστεριώνεται αμέσως και είναι έτοιμο για κατανάλωση μέσα σε λίγες ώρες.

Είναι ένα προϊόν με σημαντική θρεπτική αξία, που ξεχωρίζει για την πλούσια γεύση του, χάρη στα 2.500 βότανα και φυτά που φύονται στα αγνά βοσκοτόπια της Ηπείρου. Συλλέγεται και εμφιαλώνεται σύμφωνα με τα υψηλότερα standards ποιότητας, με τα θρεπτικά του συστατικά να διατηρούνται αναλλοίωτα σε όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Με εικαστικά σχέδια που σηματοδοτούν την έναρξη μίας φρέσκιας μαθητικής περιόδου, η οικογένεια της Δωδώνη εύχεται καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά, τους δασκάλους και τους γονείς και προσκαλεί τους καταναλωτές να ανακαλύψουν  το φρέσκο γάλα Δωδώνη (πλήρες και light) στη νέα του συσκευασία.


Μετρώντας 56 χρόνια παράδοσης και αυθεντικής γεύσης, της Γεύσης του Καλού, η Δωδώνη παράγει παραπάνω από 100 ξεχωριστά προϊόντα, που ξεχωρίζουν για την αυθεντικότητα και τη γνήσια γεύση τους.

You might also like