Anuga 2019: Αυθεντικές ελληνικές γεύσεις από τη ΜΕΒΓΑΛ

Πρεσβευτής των ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό από το 1985, η ΜΕΒΓΑΛ εντυπωσίασε με την παρουσία της στην διεθνή έκθεση Τροφίμων και Ποτών Anuga, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 5 και 9 Οκτωβρίου στην Κολωνία.

 

Σε ένα περίπτερο που απέπνεε Ελλάδα  -από άποψη σχεδιασμού αλλά κυρίως γεύσεων-  η ΜΕΒΓΑΛ παρουσίασε τις νέες συσκευασίες γιαουρτιών και τυροκομικών, που σχεδιάστηκαν ειδικά για τις αγορές του εξωτερικού και είναι εμπνευσμένες από ελληνικά τοπία.

Με τη σφραγίδα Authentic Greek Dairy Delicacies παρουσιάστηκε μία ολοκληρωμένη γκάμα αυθεντικών ελληνικών προϊόντων, που περιλαμβάνει όχι μόνο τα παραδοσιακά προϊόντα ΜΕΒΓΑΛ (τυροκομικά και παραδοσιακό γιαούρτι), αλλά και τις προϊοντικές της καινοτομίες σε γαλακτοκομικά με υψηλή διατροφική αξία.

Το περίπτερο της ΜΕΒΓΑΛ στην Anuga επισκέφθηκαν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης, και ο Υφυπουργός Εσωτερικών-Μακεδονίας Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου. Τους υπουργούς υποδέχτηκε η Αντιπρόεδρος & Δ/νουσα Σύμβουλος της ΜΕΒΓΑΛ, Μαίρη Χατζάκου, και τους ενημέρωσε για την εκτός συνόρων παρουσία της εταιρείας, με τα προϊόντα της να ταξιδεύουν σε περισσότερες από 35 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Από αριστερά: Μαίρη Χατζάκου (Αντιπρόεδρος & Δ/νουσα Σύμβουλος ΜΕΒΓΑΛ), Μάκης Βορίδης (Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης) και Γιώργος Βανίδης (Δ/ντής Εξαγωγών ΜΕΒΓΑΛ).

 

Από την πλευρά τους οι κύριοι Υπουργοί συζήτησαν με στελέχη της εταιρείας θέματα προώθησης των ελληνικών αγροτικών προϊόντων στις εκτός Ελλάδας αγορές. Μάλιστα δεν παρέλειψαν να δοκιμάσουν κάποια από τα προϊόντα της ΜΕΒΓΑΛ που προτιμούν οι καταναλωτές στο εξωτερικό δίνοντάς της την πρώτη θέση σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες.

Η παρουσία της εταιρείας στην Anuga επιφύλασσε εκπλήξεις για τους επισκέπτες, με αποκορύφωμα την ελληνική βραδιά με μπουζούκι, που διοργανώθηκε το βράδυ της Τρίτης 8/10/19 και συνοδεύτηκε από κλασσικές νοστιμιές της χώρας μας με την υπογραφή της ΜΕΒΓΑΛ.

You might also like