Τρία νέα πρωτοποριακά τυριά από την Ήπειρος

Νέες γεύσεις και συσκευασίες για τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή

Η σειρά προϊόντων με την υπογραφή Ήπειρος  διευρύνεται και πάλι με την προσθήκη τριών νέων, πρωτοποριακών προϊόντων: Ήπειρος Αλειφωτή με φέτα, Ήπειρος Καπνιστή και Ήπειρος Ταλαγάνι Ελαφρύ. Τα τρία προϊόντα απαντούν στις γευστικές επιθυμίες, τις διατροφικές ανάγκες, αλλά και τις συνήθειες κατανάλωσης του σύγχρονου ελληνικού νοικοκυριού και υπογράφονται από τη μοναδική, διαχρονική ποιότητα Ήπειρος.

 

Στην Ήπειρος Αλειφωτή συνδυάζονται δυο παραδοσιακά Π.Ο.Π. τυριά, η Φέτα Ήπειρος και το Κατίκι Δομοκού Ορεινές Πλαγιές, σε αναλογία 50:50 με αποτέλεσμα ένα μοναδικό αλειφόμενο τυρί, με κρεμώδη υφή όπου είναι αισθητά τα κομματάκια φέτας. Έχει πλούσια, οικεία, αγαπημένη γεύση και υψηλή διατροφική αξία, καθώς αποτελεί εξαιρετική πηγή ασβεστίου και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Η Ήπειρος Αλειφωτή έρχεται να δώσει γεύση -σκέτη, αλειμμένη σε ψωμί, παξιμάδια ή σε σαλάτες- ως συνοδευτικό του φαγητού, αλλά και ως συστατικό για επιτυχημένες συνταγές.

Η Ήπειρος Καπνιστή φτιάχνεται με φέτα Ήπειρος που καπνίζεται με φυσικό τρόπο με ξύλο οξιάς και χαρίζει ένα ιδιαίτερο γευστικό αποτέλεσμα που συνδυάζει την πλούσια, ελαφρώς όξινη γεύση της φέτας Ήπειρος με τις πικάντικες νότες που προσδίδει στο τυρί το κάπνισμα με οξιά. Η Ήπειρος Καπνιστή κυκλοφορεί στην καινοτόμο συσκευασία Vacuum Twin Pack 200γρ., που αποτελείται από δυο ανεξάρτητες, αποσπώμενες μερίδες των 100γρ., προσφέροντας στον καταναλωτή τη δυνατότητα να απολαύσει την ποσότητα που χρειάζεται κάθε φορά, χωρίς να ανησυχεί για το πώς θα διατηρηθεί φρέσκο το υπόλοιπο τυρί.

Τέλος, η Ήπειρος παρουσιάζει τη δική της εκδοχή Ταλαγάνι, το Ήπειρος Ταλαγάνι Ελαφρύ, με μόλις 15% λιπαρά και όλη την απολαυστική γεύση του δημοφιλούς τυριού σχάρας. Το Ήπειρος Ταλαγάνι Ελαφρύ φτιάχνεται από ελληνικό αιγοπρόβειο γάλα, έχει μαστιχωτή υφή και δεν λιώνει στο ψήσιμο. Αποτελεί το ιδανικό τυρί τόσο για αλμυρά όσο και γλυκά πιάτα, με τα χαμηλά λιπαρά του να απενοχοποιούν την καθημερινή του χρήση.

You might also like