Τυροκομείο ‘Φλέγγα’: λάνσαρε το ‘θαυματουργό’ Κεφίρ

Νέο προϊόν που αγκαλιάστηκε από τους καταναλωτές

Στην παραγωγή και διάθεση στο καταναλωτικό κοινό του κεφίρ, ενός φυσικού γαλακτοκομικού προϊόντος με πλούσιες θρεπτικές ιδιότητες έχει προχωρήσει, το τελευταίο διάστημα, το Τυροκομείο ‘Φλέγγα’ της οικογένειας Λαΐτσου από το Βελεστίνο Μαγνησίας.

 

Η ευχάριστη και δροσιστική του γεύση, το ξεχωριστό του άρωμα που συνεπαίρνει τον ουρανίσκο και οι ευεργετικές του ιδιότητες έχουν κερδίσει τους καταναλωτές οι οποίοι μπορούν και απολαμβάνουν το κεφίρ οποιαδήποτε στιγμή της μέρας, το πρωί, το μεσημέρι, αλλά και το βράδυ σαν να πίνουν ένα αναψυκτικό. Το κεφίρ ‘Φλέγγα’ παρασκευάζεται από φρέσκο ελληνικό κατσικίσιο γάλα με μόνο 2% λιπαρά, δεν περιέχει ζάχαρη και αποτελεί πηγή ασβεστίου και φωσφόρου.


Το Τυροκομείο ‘Φλέγγα’ παράγει τρία διαφορετικά είδη κεφίρ: το απλό ή συμβατικό, το βιολογικό και το κεφίρ με γεύση φράουλας.


Για τα πλούσια οφέλη του στον ανθρώπινο οργανισμό, χαρακτηρίζεται και ως ‘θαυματουργό’ ποτό, αποτελώντας το μυστικό της μακροζωίας των Καυκάσιων. Το κεφίρ είναι πλούσιο σε ασβέστιο, μαγνήσιο και φώσφορο, λόγω του γάλακτος που περιέχει καθώς και σε βιταμίνες, όπως η πυριδοξίνη, η βιοτίνη, το φυλλικό οξύ, και η βιταμίνη Β12, ενώ οι πρωτεΐνες του είναι υψηλής βιολογικής αξίας. Επίσης είναι ιδανικό για όσους παρουσιάζουν δυσανεξία στην λακτόζη, καθώς τα φιλικά βακτήρια, και η μαγιά που περιέχει, διαλύουν το μεγαλύτερο μέρος της λακτόζης.

«Αξιοποιώντας τις πλούσιες και θρεπτικές  ιδιότητες του φρέσκου ελληνικού κατσικίσιου γάλακτος και σε συνεργασία με τους παραγωγούς του τόπου μας, παράγουμε το κεφίρ το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα στον καταναλωτή αφενός να πιει ένα δροσιστικό γαλακτοκομικό  προϊόν και να το απολαύσει, αφετέρου να ωφελήσει τον οργανισμό του με τις βιταμίνες και τα άλλα θρεπτικά συστατικά που θα προσλάβει. Το κεφίρ αγαπήθηκε πολύ γρήγορα από τους καταναλωτές μας οι οποίοι μάς στηρίζουν σε ακόμη μια επιλογή που κάνουμε ως Τυροκομείο και σε ένα νέο εγχείρημα,αυτή τη φορά εκτός της ευρείας γκάμας των τυροκομικών ως τροφής, αλλά στο χώρο των γαλακτοκομικών. Η ποιότητα, η θρεπτική αξία και η γεύση και αυτού του νέου προϊόντος μας επιβεβαιώνεται από τη δυναμική θέση που βρήκε το κεφίρ στις προτιμήσεις των καταναλωτών μας τους οποίους και ευχαριστούμε για την στήριξή τους» τονίστηκε από τον Χρήστο Λαΐτσο, ιδιοκτήτη του Τυροκομείου ‘Φλέγγα’.

You might also like