Κορυφαία στελέχη της αγοράς στο Dairy Conference

Θα διεξαχθεί την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου

Ο Χ. Αποστολόπουλος, ο Ι. Βιτάλης, ο Α. Μποτός και ο  Μ. Σαράντης είναι μερικά από τα  κορυφαία στελέχη της ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας τα οποία θα λάβουν μέρος στο Dairy Conference, το πρώτο συνέδριο για το γάλα και τα γαλακτοκομικά, το οποίο διοργανώνει η Boussias Communications.

 

Μερικά από τα θέματα του συνεδρίου είναι τα παρακάτω:

  • Φέτα ΠΟΠ, ελληνικά τυριά, ελληνικό γιαούρτι: Η θέση των ελληνικών προϊόντων γάλακτος στην εγχώρια και τις διεθνείς αγορές.
  • Αμερικανικοί δασμοί, Brexit, κατάχρηση του όρου «φέτα» και «ελληνικό γιαούρτι» από άλλες χώρες της ΕΕ.
  • Τα φυτικά ροφήματα στις επιλογές του καταναλωτή ως υποκατάστατα του γάλακτος.

Τα κορυφαία στελέχη της ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας: Χ. Αποστολόπουλος (πρόεδρος ΣΕΒΓΑΠ), Ι. Βιτάλης (ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.), Α. Μποτός (ΡΟΥΣΣΑΣ Α.Ε.) , Μ. Σαράντης (Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε.) συζητούν για τα παραπάνω, μείζονα ζητήματα για το μέλλον του κλάδου αλλά και τις εξαγωγικές δυνατότητες για τα ελληνικά προϊόντα γάλακτος.

Εταιρείες και θεσμικοί φορείς όπως οι Zenith Global, Nielsen, IRI, ΙΕΛΚΑ παρουσιάζουν όλες τις τάσεις της αγοράς, στην Ελλάδα και το εξωτερικό και τη θέση των γαλακτοκομικών προϊόντων στο διατροφικό χάρτη 2020 – 2030.


Το Dairy Conference πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και του ΣΕΒΓΑΠ. Μάθετε περισσότερα στο https://www.dairyconference.gr/.

You might also like