δωδώνη + Wolt + Yoleni’s = ταξίδι στη γεύση

Mε σοκολατένια δώρα από τη δωδώνη

Η Δωδώνη, με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας στο παγωτό και την τέχνη της ζαχαροπλαστικής, σε συνεργασία με την online πλατφόρμα παραγγελίας φαγητού Wolt, προσφέρει δωρεάν για κάθε παραγγελία από το κατάστημα Yoleni’s μια από τις υπέροχες γεύσεις premium σοκολατών της.

 

Παρέα με τη Wolt, μια από τις δημοφιλέστερες και πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες πλατφόρμες online food delivery στον κόσμο και σε συνεργασία με το κατάστημα Yoleni’s, που εδώ και χρόνια μας ταξιδεύει στην ελληνική μεσογειακή διατροφή, η Δωδώνη καλεί να ανακαλύψουμε μία νέα, ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία.

Με κάθε παραγγελία από το Yoleni’s μέσω της Wolt, η Δωδώνη κερνάει μια χειροποίητη σοκολάτα 40 γρ. (Σοκολάτα υγείας, Σοκολάτα υγείας με πορτοκάλι, Σοκολάτα γάλακτος, Σοκολάτα γάλακτος με gianduja, Σοκολάτα λευκή με blueberries) από την ανανεωμένη της συλλογή, παρασκευασμένη με τις πιο αγνές πρώτες ύλες και με τα υψηλότερα στάνταρντ ποιότητας.

Στο κατάστημα Yoleni’s διατίθενται και άλλες σοκολάτες Δωδώνη, όπως σοκολάτα υγείας 40γρ, σοκολάτα γάλακτος με ρύζι 40γρ., λευκή σοκολάτα με μπισκότο 100γρ., σοκολάτα υγείας με αμύγδαλα 100γρ.  και σοκολάτα γάλακτος με φουντούκια 100γρ.

You might also like