Διάκριση της Κρι Κρι στα Βραβεία «Κούρος 2019»

Βραβεία στην 25η απονομή τους, από τη Λέσχη Επιχειρηματικότητας

Με το βραβείο Ανάπτυξης και Καινοτομίας διακρίθηκε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κρι Κρι, Παναγιώτης Τσινάβος, στο πλαίσιο της 25ης απονομής των επιχειρηματικών βραβείων «Κούρος» που διοργάνωσε η Λέσχη Επιχειρηματικότητας.

 

Το βραβείο στον κ. Τσινάβο απένειμε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, κατά τη διάρκεια επίσημης τελετής που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, παρουσία  κορυφαίων εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας και του επιχειρηματικού κόσμου.

Τα Βραβεία Επιχειρηματικότητας Κούρος απονέμονται σε εκπροσώπους του ‘ευ επιχειρείν’  που οδηγούν τους οργανισμούς τους σε εξαιρετική επίδοση βάσει οικονομικών μεγεθών και αναπτυξιακών προοπτικών. Η Λέσχη αποτελεί για πάνω από 25 έτη έναν οργανισμό που προάγει την επιχειρηματικότητα, με μέλη της σημαντικό αριθμό επιφανών και καταξιωμένων Ελλήνων επιχειρηματιών.

Με αφορμή την βράβευση αυτή, ο κ. Παναγιώτης Τσινάβος δήλωσε: «Η αναγνώριση του έργου μας από τη Λέσχη Επιχειρηματικότητας αποτελεί μια μεγάλη τιμή και επιβράβευση που μας γεμίζει δύναμη για να εξελισσόμαστε και να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι. Στην Κρι Κρι, όπως συμβαίνει και σε κάθε υγιή επιχείρηση, έχουμε καταφέρει να είμαστε συνεπείς και πειθαρχημένοι σε τρεις σημαντικούς πυλώνες: την ποιότητα, την καινοτομία και την εξωστρέφεια.  Προήγαμε την ανάγκη των εξαγωγών οργανωμένα και συγκροτημένα και σήμερα έχουμε καταφέρει να εξάγουμε το 40% της παραγωγής μας σε 30 και πλέον χώρες, έχοντας ως όχημα το ελληνικό γιαούρτι. Επιπλέον, τα τελευταία έξι χρόνια έχουμε πραγματοποιήσει επενδύσεις άνω των 50 εκατ. ευρώ και συνεχίζουμε δυναμικά προς αυτή την κατεύθυνση. Ανέκαθεν σημαντικό μέλημα της εταιρείας ήταν, μέσα από την παροχή ενός ευχάριστου εργασιακού περιβάλλοντος, να φροντίζουμε τους εργαζομένους μας, ώστε και αυτοί με τη σειρά τους να φροντίζουν τους πελάτες μας, τα προϊόντα μας και την κοινωνία μας».

 

You might also like