Φέτος, η δωδώνη στηρίζει  το Make-A-Wish 

Φέτος τα Χριστούγεννα, η βιομηχανία παγωτού δωδώνη, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, εγκαινιάζει μια νέα συνεργασία, με τον οργανισμό Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

 

Η δωδώνη προσφέρει έμπρακτα τη στήριξή της στο άκρως σημαντικό, κοινωνικό έργο του Οργανισμού που έχει ως στόχο να βοηθήσει τα παιδιά, αλλά και να επηρεάσει θετικά τη συνείδηση των καταναλωτών για τη σημασία της έμπρακτης προσφοράς και της δωρεάς.

Από την 16η Δεκεμβρίου 2019 μέχρι και την 31η Μαρτίου 2020, με κάθε αγορά  προϊόντων  από τα καταστήματα δωδώνη, η εταιρεία θα διαθέτει μέρος των εσόδων της στο Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, για την εκπλήρωση της ευχής ενός παιδιού που νοσεί σοβαρά. Το σύνθημα της καμπάνιας είναι αισιόδοξο: ” Δεν είναι απλά μια ευχή. Είναι πολλά παραπάνω“.


Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει ευχές παιδιών 3- 18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες. Λειτουργεί από το 1996 στη χώρα μας και είναι μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Make-A-Wish. Από το 1996 που ιδρύθηκε έχει εκπληρώσει περισσότερες από 2.300 ευχές, 245 εκ των οποίων πραγματοποιήθηκαν το 2018. 

You might also like