Νέες συσκευασίες σε προϊόντα της Παγώνης

Μετά τα λανσαρίσματα τυριών, νέες συσκευασίες γαλακτοκομικών

Νέες συσκευασίες για Ρυζόγαλο, Κρέμα, παραδοσιακό πρόβειο γιαούρτι και Στραγγιστό γιαούρτι με 2% λιπαρά από την εταιρεία Τυροκομικά Παγώνης από τις Ερυθρές Αττικής.

 

Όπως μας ενημερώνει η εταιρεία πρόκειται για σύγχρονη συσκευασία, 100% ανακυκλώσιμη καθώς κατασκευάζεται με την τεχνολογία mono-material. ‘Eνα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα του “mono material packaging” είναι η αυξημένη δυνατότητα ανακύκλωσης (ετικέτα και περιέκτης κατασκευασμένος από το ίδιο υλικό, ΡΡ) , ευνοώντας την “κυκλική οικονομία”, καθώς επίσης, η σημαντικά λιγότερη ενέργεια που απαιτεί η κατασκευή του, βελτιώνοντας σημαντικά τις παραγωγικές διαδικασίες.

Η Τυροκομικά Παγώνης κυκλοφόρησε το καλοκαίρι νέα σαγανοτύρια σε τρεις γεύσεις: σκέτο, με θυμάρι και με μπούκοβο. Παράλληλα, πειραματίστηκε με νέα προϊόντα στην κατηγορία των σκληρών τυριών με προσθήκη ξηρών καρπών.

«Τα σαγανοτύρια έχουν  αυξητική τάση τελευταία, δεν είναι όμως τυριά που κυκλοφορούν τόσο πολύ στην ελληνική αγορά όσο κυρίως στο εξωτερικό. Είναι ένα προϊόν private label, αφού το φτιάχνουμε για συνεργάτη μας ο οποίος τα διαθέτει με την δική του επωνυμία σε ευρωπαϊκή αλυσίδα λιανεμπορίου, αλλά επίσης τα εξάγει και σε  στο εξωτερικό – αυτό το διάστημα ετοιμαζόμαστε για εξαγωγές στην Σαουδική Αραβία και σε χώρες της Ασίας» μας λέει με φανερή ικανοποίηση η Νατάσα Παγώνη.

Γραβιέρα πρόβεια με φιστίκι Αιγίνης, από την εταιρεία Παγώνης.

 

Ήδη οι εξαγωγές της εταιρείας της ανέρχονται στο 18% του συνολικού ετήσιου τζίρου- από αυτό το 12% αφορά εξαγωγές με την επωνυμία ‘Παγώνης’ και το υπόλοιπο αφορά τις εξαγωγές που πραγματοποιούνται μέσω συνεργάτη. Το ποσοστό αυτό, όπως μας εκμυστηρεύτηκε η δυναμική επιχειρηματίας αναμένεται να αυξηθεί μέσα στο 2020.

You might also like