Νέα φυτικά επιδόρπια από τη ΔΕΛΤΑ

Με βάση το γάλα αμυγδάλου σε τέσσερις γεύσεις

Εν μέσω μιας πρωτοφανούς για την κατανάλωση κατάστασης έκτακτης ανάγκης, η βιομηχανία ΔΕΛΤΑ πήρε την απόφαση να λανσάρει επίσημα μια νέα σειρά φυτικών προϊόντων μιμητών του γιαουρτιού, ακολουθώντας κι αυτή μια διεθνή τάση που βρίσκει πρόσφορο έδαφος και στην Ελλάδα

 

Πρόκειται για μια νέα σειρά φυτικών επιδορπίων ΔΕΛΤΑ με καλλιέργεια γιαουρτιού σε τέσσερις μοναδικές γεύσεις με βάση τα ελληνικά αμύγδαλα, χωρίς γλουτένη. Πρόκειται για 100% φυτικά προϊόντα, εμπλουτισμένα με ασβέστιο και βιταμίνες κατάλληλα για περιόδους νηστείας και χορτοφαγική διατροφή. Κυκλοφορούν σε συσκευασία 170 γρ.

Τα προϊόντα της σειράς, πάντα με βάση τα αμύγδαλα είναι: Βανίλια, Αχλάδι, Ροδάκινο και Μπλούμπερι. Όπως αναφέρεται, ενδεικτικά, στη διατροφική επισήμανση το προϊόν ‘Ροδάκινο’, αποτελείται από: ρόφημα αμυγδάλου (νερό, αμύγδαλο 3,8%, σταθεροποιητές: πηκτίνη & κόμμι τζελάν  και κόμμι χαρουπιών, ασβέστιο, βιταμίνες: Β2, Β12, D, E), ροδάκινο 7%, άμυλο, ζάχαρη, φυσικό άρωμα, χυμός καρότου και κολοκύθας, εκχύλισμα από το φυτό κάρθαμο, καλλιέργεια γιαουρτιού. Το προϊόν μπορεί να περιέχει ίχνη και άλλων καρπών με κέλυφος (όχι αραχίδων).

 

 

https://www.facebook.com/DeltaProducts/videos/857955807963764/

You might also like