Νέα προϊόντα από την Μπέλας

Η εταιρεία ‘Μπέλας – Τυροκομικά Βερμίου’ έχει προσχωρήσει το τελευταίο διάστημα στο λανσάρισμα νέων προϊόντων. Κάποια από αυτά κυκλοφόρησαν στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς και παρουσιάστηκαν σε διεθνείς εκθέσεις που συμμετείχε η εταιρεία, κάποια άλλα κυκλοφόρησαν από τις αρχές του 2020 ενώ κι εν μέσω πανδημίας η εταιρεία, η οποία συνέχισε να λειτουργεί χωρίς διακοπή, λάνσαρε νέα προϊόντα.

 

‘Φέτα Αλλιώς’

Μια νέα φρέσκια και διαφοροποιημένη πρόταση βασισμένη στην Βορειοελλαδίτικη κουζίνα και τους μεζέδες της, που προσκαλεί τον καταναλωτή να δοκιμάσει την φέτα σε μια παραδοσιακή ready to make μορφή. Το προϊόν κυκλοφορεί σε τρεις γεύσεις:

  • Πικάντικη: με chili, πάπρικα, καπνιστή πάπρικα, σκόρδο, κρεμμύδι, μπούκοβο, μαύρο πιπέρι και ρίγανη.
  • Μεσογειακή:  με ρίγανη, θυμάρι, σκόρδο, πιπέρι και κολίανδρο.
  • Παραδοσιακή: με ντομάτα, βασιλικό, πάπρικα, σκόρδο, πιπέρι και μαϊντανό.

 

‘Τοστ’

Ένα ολοκαίνουριο προϊόν ήρθε να προστεθεί στη λίστα των τυριών Μπέλας. Ένα κίτρινο τυρί για τοστ, από 100% αγελαδινό γάλα σε δύο τύπους, πλήρες και χαμηλών λιπαρών. Όπως αναφέρει η εταιρεία, «στόχος ήταν να συνδυάσουμε την παράδοση και την αυθεντικότητα με ένα μοντέρνο και σύγχρονο στιλ. Έτσι λοιπόν, η φιλικότητα και η ζεστασιά του ξύλου, έδεσε με τα έντονα χρώματα, ένα λαχταριστό sandwich που πρωταγωνιστεί στη συσκευασία αλλά και ένα οικείο όνομα που αντιπροσωπεύει ακριβώς τη χρήση του προϊόντος».

 

‘Βερμινό’

Το συγκεκριμένο προϊόν ανήκει στην ολοκαίνουργια σειρά της Μπέλας από λευκά και κίτρινα τυριά. Το ‘Βερμινό’ τονίζει την εντοπιότητα των τυριών Μπέλας, αναδεικνύοντας το όρος Βερμίου, το σπίτι της εταιρείας, εκεί όπου όλα ξεκίνησαν. Μια συσκευασία που απεικονίζει το φυσικό πλούτο του τόπου, υπογραμμίζοντας την αγνότητα των πρώτων υλών και την άριστη, παραδοσιακή γεύση των προϊόντων.

You might also like