Γίνετε συνδρομητής στο Dairy News!

Μπορεί η πανδημία του κορωνοϊού να έχει στερήσει από το περιοδικό Dairy News τη δια ζώσης επικοινωνία με τον κλάδο της γαλακτοκομίας και τυροκομίας – κάτι που θα ‘διορθώσουμε’ μόλις αρθούν όλα τα περιοριστικά μέτρα κίνησης ανά την Ελλάδα- η κάλυψη του κλάδου όμως από ειδησεογραφικής πλευράς δεν σταμάτησε ούτε μια μέρα στο site του περιοδικού. Πολύ σύντομα το νέο τεύχος του Dairy News, στην έντυπη μορφή που όλοι γνωρίζετε,  θα είναι και πάλι στα χέρια των συνδρομητών μας.

 

Αυτό το διάστημα η εκδότρια εταιρεία O.Mind καλεί τους συνδρομητές του περιοδικού να ανανεώσουν τη συνδρομή τους, όπως επίσης καλεί όλους τους επαγγελματίες να γίνουν συνδρομητές, εκφράζοντας έμπρακτα τη στήριξή τους σε μια εκδοτική και δημοσιογραφική προσπάθεια που από την πλευρά της στηρίζει αταλάντευτα εδώ και μια πενταετία τον εξαιρετικά σημαντικό για την ελληνική οικονομία κλάδο.

Το Dairy News είναι το  Περιοδικό για την Τυροκομία και Γαλακτοκομία! Για να γίνετε συνδρομητές και να μαθαίνετε πρώτοι απ΄όλους τα νέα για τον κλάδο του γάλακτος και των προϊόντων του πατήστε εδώ ➡️ https://bit.ly/34p2KxS

You might also like