Οικογενειακό Τυροκομείο Μπαμπούνη: πήρε το σήμα

Σήμα πιστοποίησης Π.Ο.Π. για το δικό του Αρσενικό Νάξου

Μετά από αρκετές προσπάθειες ετών για την αναγνώριση ενός ελληνικού προϊόντος με ιδιαίτερη αξία, όπως είναι το Αρσενικό Νάξου, εταιρείες που το παρασκευάζουν και το διαθέτουν στην αγορά σεβόμενες την παράδοση, μπορούν τώρα να λάβουν την πολυπόθητη πιστοποίηση που, όλοι ελπίζουν πως, θα τους ανοίξει διεθνείς δρόμους. Το Οικογενειακό Τυροκομείο Μπαμπούνη είναι ένα από αυτά.

 

Όπως αναφέρεται σε σχετική δημοσίευση της εταιρείας στον λογαριασμό της στο Facebook, “Μέσα σε αυτές τις ιδιαίτερες και πρωτόγνωρες ημέρες, λαμβάνουμε καθημερινά πολλά και διαφορετικά νέα. Κυρίως επίκαιρα και μουντά κάποια όμως επίκαιρα και …φωτεινά! Εμείς -θέλοντας να γεμίσουμε με μια φωτεινή διάθεση τα νέα- μοιραζόμαστε μαζί σας, ότι το οικογενειακό τυροκομείο μας, μόλις έλαβε το σήμα πιστοποίησης Π.Ο.Π. για το δικό του Αρσενικό Νάξου. Μια επιβράβευση για τον τόπο μας, τα κατσικάκια της ντόπιας φυλής και την οικογενειακή μας παράδοση στην τυροκόμηση”.


Αναζητήστε το Αρσενικό Νάξου Π.Ο.Π. Μπαμπούνης σε όλα τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος, My market, Κρητικός Super Market Official, Market In και επιλεγμένα delicatessen.

You might also like