Κρι Κρι Heartmade & πολυσυσκευασίες Master 

H Κρι Κρι προσφέρει οικογενειακές στιγμές απόλαυσης με τα Kρι Κρι Heartmade παγωτά  και προτείνει να δοκιμάσουμε τη νέα Heartmade Βανίλια, σε συσκευασία 3lt και ειδική οικονομική τιμή.

 

Με κλασσικές απολαυστικές γεύσεις, αλλά και νέες λαχταριστές επιλογές που κατακτούν την καρδιά μας στις συσκευασίες των 1.5lt αλλά και των 3lt, τα Κρι Κρι Heartmade έρχονται να «γλυκάνουν» τις στιγμές σας στο σπίτι. Οι επιλογές πολλές και για όλα τα γούστα: Βανίλια, Κακάο, Φράουλα, Φιστίκι, Καραμέλα, Μπανάνα, Stracciatella, Σύκο και Αγριοκέρασο, που… λιώνουν καρδιές!  Και με 50% παγωτό δώρο είναι η τέλεια αφορμή για να δοκιμάσετε όλες τις γεύσεις μαζί με τους αγαπημένους σας!

Παράλληλα, η Κρι Κρι φέρνει νέες προσθήκες και στις αγαπημένες πολυσυσκευασίες. Φέτος το καλοκαίρι, μπορούμε να απολαύσουμε τα λαχταριστά ξυλάκια Master Double με σοκολάτα και καραμέλα σε mini μέγεθος και πολυσυσκευασία των 6 τεμαχίων. Υπόσχονται την απόλυτη γευστική εμπειρία στους λάτρεις του παγωτού και στους φανατικούς της σοκολάτας, συνδυάζοντας το βελούδινο παγωτό Κρι Κρι με αγαπημένες γεύσεις που αγκαλιάζονται από διπλή επικάλυψη σοκολάτας. Δεν θα αφήσουν ασυγκίνητους ακόμα και τους πιο απαιτητικούς, αφού μια δαγκωνιά Master Double mini με πραγματική σοκολάτα, αρκεί για να ταξιδέψει όλες τις αισθήσεις!

Τη σειρά συμπληρώνει η νέα πολυσυσκευασία ΠαγωτοΓεμιστών Κρι Κρι σοκολάτα, με 12 τεμάχια για ατελείωτη απόλαυση κάθε στιγμή και με όλους τους φίλους. Βελούδινο παγωτό σοκολάτα Κρι Κρι και αγαπημένα γεμιστά Παπαδοπούλου στον πιο ακαταμάχητο συνδυασμό.

You might also like