Διάκριση για την Τυροκομική Μεσσήνης – Αφοί Γ. Πετρόπουλοι

Στο πλαίσιο του θεσμού Greek Taste Beyond Borders® GTBB

Η Τυροκομική Μεσσήνης – Αφοί Γ. Πετρόπουλοι και τα προϊόντα της κέρδισαν και πιστοποιήθηκαν με το ‘Χρυσό Βραβείο Αυθεντική Γεύση της Ελλάδος 2020 και 2021’ στο πλαίσιο του θεσμού Greek Taste Beyond Borders® GTBB που την καθιερώνουν ως πρέσβειρα της αυθεντικής ελληνικής γεύσης παγκοσμίως.

 

Η πιστοποίηση έγινε από τον οργανισμό Greek Taste Beyond Borders® GTBB που κυριαρχεί στην προώθηση της ελληνικής γεύσης και γαστρονομίας σε όλο τον κόσμο, χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους branding και την πιο αποτελεσματική επιχειρηματική πλατφόρμα δικτύωσης για την Ελλάδα και την παγκόσμια εκπροσώπησή της.

Τα διάσημα βραβεία που αναφέρονται ως «top honors» από την GTBB διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο και απονέμονται αποκλειστικά σε κορυφαίες ελληνικές μάρκες για τα άριστα ποιοτικά τους πρότυπα και τη συμμόρφωσή τους με τις βασικές αξίες.

Η διαδικασία πιστοποίησης υλοποιήθηκε με το Πρωτότυπο GTBB, το οποίο υιοθετεί μια πολιτική συγκεκριμένου πρωτοκόλλου και μια εκσυγχρονισμένη μέθοδο αξιολόγησης, που πραγματοποιήθηκε από την επιτροπή εμπειρογνωμόνων GTBB σχετικά με τα πρότυπα ποιότητας και γεύσης υψηλής αξίας.

 

Η Τυροκομική Μεσσήνης – Αφοί Γ. Πετρόπουλοι, η οποία σε σύνολο 13 διαγωνισμών έχει αποσπάσει συνολικά 33 βραβεία. (2 Superior Taste Award, 10 Χρυσά , 12 Ασημένια , 9 Χάλκινα ), θα συμμετάσχει στο ετήσιο παγκόσμιο συνέδριο του Greek Taste Beyond Borders® GTBB στην Αθήνα, μεταξύ άλλων πιστοποιημένων εμπορικών σημάτων από τον οργανισμό GTBB. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 19 Οκτωβρίου 2020 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (SNFCC) υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ε.Ο.Τ. και της Πόλης των Αθηνών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας για τη νέα βράβευση: “Είναι προφανές, ότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός, τα τυροκομικά μας προϊόντα να βραβεύονται σε κάθε συμμετοχή τους σε διαγωνισμούς ποιότητας και γεύσης. Αυτό οφείλεται ασφαλώς στον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής που εφαρμόζουμε, απαρεγκλίτως από το 1950 μέχρι σήμερα και φυσικά στην ποιότητα του γάλακτος και των σύγχρονων εγκαταστάσεων”.

You might also like