Έρχεται το φθινόπωρο η Dairy Expo 2020

7-9 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo η μεγάλη έκθεση του κλάδου

Συνεχίζονται κανονικά οι προετοιμασίες της έκθεσης Dairy Expo 2020, με έντονο το ενδιαφέρον νέων και παλαιότερων εκθετών για να συμμετέχουν σε ένα κορυφαίο εμπορικό – επαγγελματικό γεγονός που σκοπεύει να αναδείξει την εξέλιξη στη βιομηχανία τροφίμων, τις νέες τάσεις και τις τεχνολογίες.

 

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί κανονικά τις ημερομηνίες που έχει προγραμματιστεί για 7-9 Νοεμβρίου στο Μetropolitan Εxpo, δίπλα στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, τηρώντας βέβαια όλους τους κανόνες ασφάλειας και υγιεινής που θα υποδείξουν οι ειδικοί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αγορά δείχνει μεγάλη θέληση για επιστροφή στην κανονικότητα και οι οργανωτές εγγυώνται την επιτυχία του διετούς αυτού εμπορικού γεγονότος με γνώμονα τη στήριξη των επαγγελματιών και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Η έκθεση Dairy Expo 2020 είναι μια από τις τέσσερις εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα στο Μetropolitan Εxpo το τριήμερο 7-9 Νοεμβρίου 2020. Η μεγάλη πολυ-έκθεση της O.Mind απαρτίζεται από τέσσερις τομείς όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί: το κρέας, τα γαλακτοκομικά/τυροκομικά, τα κατεψυγμένα τρόφιμα και την ειδική ενότητα για τα food logistics.

Επισκεφτείτε το site της έκθεσης Dairy Expo 2020
You might also like