Νέο Βιολογικό Κατσικίσιο Αριάνι ‘Μενοίκιο’

Από τον Αγροκτηνοτροφικό Βιομηχανικό Συνεταιρισμό Προσοτσάνης

Το Αριάνι αποτελούσε για αρκετό καιρό το μοναδικό από τα προϊόντα του Μενοικίου που παρασκευαζόταν από αγελαδινό γάλα. Πλέον αλλάζει και γίνεται και αυτό κατσικίσιο – με βιολογικό γάλα που συλλέγεται καθημερινά από τα ζώα του συνεταιρισμού και από τα ζώα επιλεγμένων παραγωγών της περιοχής. Το νέο προϊόν του συνεταιρισμού είναι το το Βιολογικό Κατσικίσιο Αριάνι.

 

Το νέο Αριάνι παρασκευάζεται από 100% φρέσκο βιολογικό κατσικίσιο γάλα και προσθήκη καλλιέργειας γιαούρτης, όπως ακριβώς είναι και η παραδοσιακή συνταγή. Ένα δροσιστικό ρόφημα, ιδανικό για πρωινό, με την αυθεντική γεύση από το βιολογικό κατσικίσιο γάλα της περιοχής του Συνεταιρισμού, και με ευεργετικές ιδιότητες για το πεπτικό σύστημα του ανθρώπου.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο Αγροκτηνοτροφικός Βιομηχανικός Συνεταιρισμός Προσοτσάνης ‘Μενοίκιο’ «Με πίστη στο αγνό κατσικίσιο γάλα και τα οφέλη του για τον ανθρώπινο οργανισμό, προχωράμε σε αυτή την κίνηση ανανέωσης σε ένα παραδοσιακό προϊόν. Το Μενοίκιο είναι ταυτισμένο με το κατσικίσιο γάλα και χαιρόμαστε πολύ που μπορούμε να παράγουμε παραδοσιακά, γευστικά και ωφέλιμα προϊόντα χρησιμοποιώντας τις ποιοτικότερες πρώτες ύλες».

You might also like