Σπιτική τυροκόμηση Φέτας στο Κουτσελιό Ιωαννίνων

Ένα βίντεο με μπόλικο γάλα και ...μουσική

H Όλγα Κρανά  Μουσικοπαιδαγωγός – Σύμβουλος βιώσιμου εναλλακτικού τουρισμού, παρουσιάζει στο βίντεο που ακολουθεί τη διαδικασία τυροκόμισης φέτας, έτσι όπως την πραγματοποίησε η ίδια στο σπίτι της σε χωριό του νομού Ιωαννίνων.

 

Στο κείμενο που συνοδεύει την ανάρτηση, η Όλγα Κρανά σημειώνει:

“Αγαπητές φίλες κι αγαπητοί φίλοι θεατές, σε αυτό το βίντεο θα συναντήσετε λίγο απ’ όλα. Θα συναντήσετε μουσικές, πολλά χαμόγελα, μαγειρικές, τυροκόμηση, ιστορίες από την Όλγα τη μεγάλη και πολλά άλλα!

Ελπίζω να ταξιδέψετε, να γελάσετε, να συνδεθείτε με την φύση, να μοιραστείτε, να συγκινηθείτε, να κάνετε μια αγκαλιά τη γιαγιά σας, να ξανασκεφτείτε το θέμα διατροφή, να συνδυάσετε τις τέχνες (κάθε είδους) με την καθημερινότητα σας, να δημιουργήσετε…

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν τον Απρίλιο του 2019, στο πατρικό μου σπίτι, στο Κουτσελιό Ιωαννίνων. Το μεράκι μας, το πάθος και η αγάπη μας για το χειροποίητο μας οδήγησαν στην δημιουργία αυτού του βίντεο.

Θέλετε να επισκεφτείτε την Ήπειρο;  Σας ενδιαφέρει ο εναλλακτικός τουρισμός; Χρειάζεστε βοήθεια στην έρευνα σας; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, με μεγάλη μου χαρά θα σας βοηθήσω. Και αν ποτέ σας βγάλει ο δρόμος σας στο χωριό μας, να περάσετε να κεράσω καφέ! –Το πιο σημαντικό : Να στηρίζετε ντόπια και αγνά προϊόντα”.

https://www.facebook.com/olga.krana

You might also like