To Dairy News συζητάει στο …διαδίκτυο

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020, στις 16.00, με καλεσμένους από την αγορά γάλακτος

Το κλαδικό περιοδικό Dairy News  διοργανώνει την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020, στις 4 το απόγευμα, την  πρώτη διαδικτυακή συζήτησή του για θέματα κτηνοτροφίας, γαλακτοκομίας και τυροκομίας και καλεί όλη την αγορά να παρακολουθήσει αλλά και να συμμετάσχει στο πρώτο αυτό ‘ραντεβού’ στην μετά κορωνοϊό εποχή.

 

Στη συζήτηση, η οποία έχει τίτλο «Μετά την Πανδημία: Γαλακτοκομία και τυροκομία στην Ελλάδα που αλλάζει» έχουν κληθεί να συμμετάσχουν, παρεμβαίνοντας και σχολιάζοντας την επικαιρότητα, στελέχη της γαλακτοκομικής και τυροκομικής αγοράς αλλά κι εκπρόσωποι της κτηνοτροφίας και της πρωτογενούς παραγωγής.

Τη ώρα που η Ελλάδα βγαίνει από μια πρωτοφανή δίμηνη καραντίνα και σχεδιάζει τους τρόπους με τους οποίους θα κερδίσει το χαμένο έδαφος και θα ανακάμψει από την οικονομική ύφεση, η πρωτογενής παραγωγή και ο κλάδος των τροφίμων θεωρούνται -για άλλη μια φορά- το ‘συστατικό’ της επιτυχίας.

Αυτό ακριβώς το ‘συστατικό’ επιθυμεί να φωτίσει η διαδικτυακή συζήτηση του Dairy News στην οποία οι καλεσμένοι του θα απαντήσουν σε μια ατζέντα ερωτήσεων που θα τεθούν από το περιοδικό, σε ερωτήσεις που θα συλλέξει το Dairy News από την αγορά αλλά και σε ερωτήσεις που θα τεθούν κατά τη διάρκεια της συζήτησης.

Η διαδικτυακή συζήτηση θα έχει διάρκεια περίπου δύο ώρες και τα ονόματα των συμμετεχόντων θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.

You might also like