ΔΕΛΤΑ Complet: Επαναλανσάρισμα και δύο νέοι κωδικοί

Πρόκειται για τα Complet Χωρίς Λακτόζη και το Complet Protein με 20G πρωτεΐνης

 Η ΔΕΛΤΑ επαναλανσάρει το Complet, μια διαχρονική μάρκα λευκού γιαουρτιού, με μοναδική συνταγή, βελούδινη υφή και τρία είδη γάλακτος. Παράλληλα, επεκτείνει τη γκάμα, λανσάροντας 2 νέα προϊόντα: το Complet Χωρίς Λακτόζη και το Complet Protein με 20G πρωτεΐνης.

 

Όλη η πείρα και η γνώση της ΔΕΛΤΑ συμπυκνώνονται σε αυτό το μοναδικό, λευκό γιαούρτι, που συνδυάζει το αγελαδινό, το ανθόγαλα και το πρόβειο γάλα, για να του δώσουν την πιο δυνατή γεύση και ταυτόχρονα την πιο πλούσια υφή. Το νέο Complet έρχεται σε νέα συσκευασία, με μοντέρνο κύπελλο και εικαστικά, με ανανεωμένο λογότυπο, διατηρώντας πάντα τη χαρακτηριστική βελούδινη υφή του και την ακαταμάχητη γεύση του!

Ιδανικό για όλες τις χρήσεις, σκέτο, με μέλι, με δημητριακά και ξηρούς καρπούς, αλλά και κατάλληλο για  γαστρονομικές δημιουργίες σε απλές και πιο σύνθετες συνταγές. Πηγή έμπνευσης για όλους, το Complet είναι το μοντέρνο, σύγχρονο γιαούρτι, ιδανικό για αναμίξεις και πειραματισμούς!

 

Νέο Complet Χωρίς Λακτόζη

Το νέο Complet Χωρίς Λακτόζη συνδυάζει όλη τη γεύση, την πλούσια υφή και τα θρεπτικά οφέλη του λευκού γιαουρτιού Complet,  χωρίς τη λακτόζη. Τα Complet Χωρίς Λακτόζη είναι από αγελαδινό γάλα, το οποίο φιλτράρεται για να αφαιρεθεί η λακτόζη. Στη συνέχεια προστίθεται στο γάλα το ένζυμο της λακτάσης για να διασπάσει την υπόλοιπη λακτόζη σε απλούστερη μορφή, ώστε να απορροφάται εύκολα από το σώμα. Έτσι διατηρούνται όλα τα θρεπτικά πλεονεκτήματα και η υπέροχη γεύση του COMPLET, αλλά χωρίς τη λακτόζη.

Νέο Complet Protein με 20G πρωτεΐνης

Τώρα η ΔΕΛΤΑ παρουσιάζει το νέο Complet Protein, ένα στραγγιστό γιαούρτι με απολαυστική γεύση, ειδικά σχεδιασμένο για να είναι πλούσιο σε φυσική πρωτεΐνη – με 20G πρωτεΐνης στο κύπελλο – και  0% λιπαρά, ιδανικό για όλους όσους αθλούνται, για ενδυνάμωση των μυών μετά τη γυμναστική, για διατήρηση της μυϊκής μάζας που χάνεται με την ηλικία, αλλά και για όσους αισθάνονται την ανάγκη να προσφέρουν περισσότερα στον εαυτό τους, ώστε να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις και τις ανάγκες της έντονης καθημερινότητας.

You might also like