26 χρυσά αστέρια γεύσης στη ΜΕΒΓΑΛ

Στον ετήσιο  διεθνή διαγωνισμό γεύσης  ITQi στις Βρυξέλλες

Για μια ακόμη χρονιά η ΜΕΒΓΑΛ έλαμψε στον ετήσιο  διεθνή διαγωνισμό γεύσης  ITQi στις Βρυξέλλες. Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά είκοσι έξι χρυσά αστέρια απονεμήθηκαν στα προϊόντα της, που διαγωνίσθηκαν και ξεχώρισαν για τη γεύση, την υφή και την ποιότητά τους.

 

Στην ανώτερη βαθμολογία ξεχώρισε η Φέτα ΜΕΒΓΑΛ -η μοναδική φέτα που κέρδισε 3 χρυσά αστέρια στο φετινό διαγωνισμό- με την αυθεντική της γεύση, που οφείλεται στον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής εδώ και 70 χρόνια. Επίσης με τρία αστέρια διακρίθηκαν το Πρόβειο γιαούρτι, το Στραγγιστό γιαούρτι 10% και το Γιαούρτι Lactose Free 10%

Υψηλές βαθμολογίες -2 αστέρια- έλαβαν τα Authentic Greek Yogurt Lactose free 2%, το Γιαούρτι με μέλι και καρύδια, το Γιαούρτι Lactose free με γεύση φράουλα, το Στραγγιστό γιαούρτι 2%  αλλά και πιο παραδοσιακές γεύσεις όπως το Κατσικίσιο γιαούρτι και το Μανούρι. Τέλος με ένα χρυσό αστέρι τιμήθηκαν το Κασέρι, και το Κατσικίσιο Τυρί ΜΕΒΓΑΛ.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, “Από το 1985 τα προϊόντα ΜΕΒΓΑΛ είναι πρεσβευτές της μεσογειακής διατροφής σε 35 χώρες, απευθύνονται σε κάθε διατροφική ανάγκη και  έχουν αγαπηθεί σε όλο τον κόσμο για την ποιότητα, τη νοστιμιά και την υψηλή θρεπτική τους αξία. Η εταιρεία παράλληλα με την προώθησή τους εντείνει την εκτός συνόρων προβολή της Ελλάδας. Η ολοκληρωμένη διαφημιστική καμπάνια της στο εξωτερικό – γεμάτη ελληνικές στιγμές και γεύσεις- προσκαλεί τον θεατή να βιώσει την εμπειρία,  μια γεύση από Ελλάδα“.

You might also like