3η Αξιολόγηση Ελληνικών Τυριών- Έρχεται Στην Dairy Expo 2020

Για μια ακόμα φορά η DAIRY EXPO, η μεγάλη έκθεση γαλακτοκομίας & τυροκομίας θα διοργανώσει ένα σημαντικό διαγωνιστικό θεσμό, ο οποίος με τα χρόνια έχει αποκτήσει ένα αδιαμφισβήτητο κύρος. Πιο συγκεκριμένα στο πλαίσιο της 6ης DAIRY EXPO θα διεξαχθεί η 3η Αξιολόγηση Ελληνικών Τυριών, την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, όπως κάθε φορά, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στο Αεροδρόμιο στα Σπάτα. Την έκθεση και, φυσικά, το διαγωνισμό διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives.

 

Οι εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν με τα προϊόντα τους και να αξιολογηθούν από την κριτική επιτροπή που θα απαρτίζεται από ειδικούς επιστήμονες. Με μια διαδικασία, στην οποία δεν θα αναφέρεται η επωνυμία του παραγωγού, θα βαθμολογούνται τα τυροκομικά προϊόντα των εκθετών και θα αξιολογούνται από ομάδες επιστημόνων με ειδίκευση στα γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα. Σκοπός του διαγωνισμού είναι να αναδείξει τα ποιοτικά προϊόντα που διαθέτει η ελληνική τυροκομία.

Στιγμιότυπο από την Αξιολόγηση του 2018, στο Metropolitan Expo, στο πλαίσιο της DAIRY EXPO εκείνης της χρονιάς.

 

Στην 3η Αξιολόγηση Ελληνικών Τυριών, η οποία αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα τυροκομικά γεγονότα του 2020, μπορούν να συμμετέχουν παραγωγοί τυροκομικών προϊόντων με έδρα την Ελλάδα όπου τα προϊόντα τους είναι σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία και τον κώδικα τροφίμων και ποτών.


Δείτε τις κατηγορίες και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

You might also like