Γραβιέρα κατσικίσια από την ‘Τυροκομικά Μόρνου Γρατσάνης’

Προϊόν ωρίμανσης για πάνω από επτά μήνες

Με ένα νέο προϊόν ‘απάντησε’ ο Στέργιος Γρατσάνης, ο νεαρός τυροκόμος από τη Ναύπακτο στη δύσκολη κατάσταση που δημιούργησε στην ελληνική τυροκομία η πανδημία του κορωνοϊού. Από τις αρχές Μαΐου κυκλοφορεί από την Τυροκομικά Μόρνου Γρατσάνης, η οποία εδρεύει στο Καστράκι Φωκίδας, η νέα γραβιέρα του από κατσικίσιο γάλα.

 

«Η κατσικίσια γραβιέρα είναι ένα νέο προϊόν του τυροκομείου μας που ξεκίνησε  να είναι διαθέσιμη στα ράφια των καταστημάτων μας και των πελατών μας της χοντρικής πώλησης από τις αρχές Μαΐου. Το προϊόν μας είναι ωριμασμένο περισσότερο από επτά μήνες και έχει ιδιαίτερο, ήπιο χαρακτήρα με απαλή υφή και λίγο αλάτι» μας εξηγεί.

Η νέα γραβιέρα παράγεται από επιλεγμένο 100% ελληνικό κατσικίσιο γάλα που προσδίδει στο ξεχωριστό αυτό τυρί γεμάτη γεύση και μια πλούσια επίγευση.

« Στην απόφασή μας για να παράξουμε μια γραβιέρα αποκλειστικά με κατσικίσιο γάλα, μας ώθησε το αγοραστικό κοινό το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει στραφεί στην αναζήτηση και κατανάλωση προϊόντων με κατσικίσιο γάλα. Επίσης με κατσικίσιο γάλα παράγουμε τυρί κατσικίσιο δοχείο, γιαούρτι κατσικίσιο παραδοσιακό 220 γραμμαρίων  και φρέσκο παστεριωμένο γάλα εμφιαλωμένο σε μπουκάλι ενός λίτρου» συμπληρώνει ο Στερεοελλαδίτης τυροκόμος κι επιχειρηματίας.

You might also like