Νέος κωδικός από το Κατίκι Δομοκού «Ορεινές Πλαγιές»

'Γευματάκι' με κρουτόν ως ελαφρύ και γευστικό σνακ

Το Κατίκι Δομοκού «Ορεινές Πλαγιές», ακολουθώντας πιστά την παραδοσιακή συνταγή που το καθιστά μοναδικό, αφουγκράζεται τους σύγχρονους ρυθμούς ζωής και παρουσιάζει το πιο υγιεινό, ελαφρύ και γευστικό σνακ, το Κατίκι Δομοκού Ορεινές Πλαγιές «Γευματάκι» με κρουτόν.

 

Πρόκειται για 100% φρέσκο τυρί ΠΟΠ Κατίκι Δομοκού, με χαμηλά λιπαρά και τη γνωστή πλούσια γεύση και κρεμώδη υφή, μαζί με απολαυστικά κρουτόν. Είναι ένα χορταστικό και υγιεινό σνακ με μόλις 13,6% λιπαρά που έρχεται να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών – είναι κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας, ως ενδιάμεσο γεύμα στο σπίτι, στο γραφείο ή στις δραστηριότητες, ενώ ταυτόχρονα συνδυάζει τη γεύση με τα αγνά υλικά.

Το «Γευματάκι» με κρουτόν κυκλοφορεί σε πρακτική, ατομική συσκευασία 152 γρ. και θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και της διατροφής μας.


Το Κατίκι Δομοκού Ορεινές Πλαγιές, είναι ένα φρέσκο Π.Ο.Π τυρί που παράγεται από το 1994 στον Δομοκό Φθιώτιδας, από 100% αγνό αιγοπρόβειο γάλα από πιστοποιημένες φάρμες της περιοχής. Από τον Οκτώβριο του 2017, την παραγωγή του έχει αναλάβει η ΟΠΤΙΜΑ.

You might also like