Τριπλή διάκριση για τα προϊόντα Φέτας ΠΟΠ της Ήπειρος

 Στα φετινά Great Taste Awards 2020, στο Ηνωμένο Βασίλειο

Τρεις νέες κορυφαίες, διεθνείς διακρίσεις έρχονται να προστεθούν στο ενεργητικό της Ήπειρος με την ολοκλήρωση των Great Taste Awards 2020, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τρία προϊόντα της Ήπειρος, η παραδοσιακή Ήπειρος Φέτα Π.Ο.Π., η Ήπειρος Βιολογική Φέτα Π.Ο.Π. και η Ήπειρος Φέτα Π.Ο.Π. με 40% λιγότερο αλάτι, ξεχώρισαν και βραβεύτηκαν για την ποιότητα και τη γεύση τους στα φετινά βραβεία.

 

Η παραδοσιακή φέτα Ήπειρος, που εδώ και χρόνια κατέχει μία μοναδική θέση στο τραπέζι και στην καρδιά των Ελλήνων και ξένων καταναλωτών, απέσπασε την ανώτατη διάκριση κερδίζοντας 3 αστέρια. Η Ήπειρος Βιολογική Φέτα ΠΟΠ, που παράγεται αποκλειστικά από ελληνικό βιολογικό, παστεριωμένο αιγοπρόβειο γάλα, βραβεύτηκε με 2 αστέρια, ενώ η Ήπειρος Φέτα Π.Ο.Π. με 40% λιγότερο αλάτι απέσπασε 1 αστέρι.

Η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της εταιρείας, Μαρία Γιαννακοπούλου, σχολίασε σχετικά: «Οι σπουδαίες αυτές διακρίσεις, από έναν καταξιωμένο, διεθνή διαγωνισμό, μάς τιμούν και μάς χαροποιούν ιδιαίτερα. Αποτελούν άλλη μία σημαντική αναγνώριση για την υψηλή ποιότητα, αλλά και την αυθεντική, παραδοσιακή γεύση – στοιχεία που χαρακτηρίζουν όλα τα προϊόντα της Ήπειρος».

You might also like