O Γιώργος Κανταρτζής (Δ. Μασούτης ΑΕ) στην Dairy Day 2020

O Head Market Manager Fresh Product της Μασούτης μας τιμάει με την παρουσία του

Ο Γιώργος Κανταρτζής, Head Market Manager Fresh Product, της λιανεμπορικής αλυσίδας Δ. Μασούτης ΑΕ θα συμμετέχει στην ημερίδα Dairy Day 2020, την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου και θα μοιραστεί μαζί μας την εικόνα που έχει αποκομίσει απο την αγορά των τελευταίων μηνών. Ο Γιώργος Κανταρτζής διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδίκευση στον χώρο της λιανικής πώλησης τροφίμων, όπως διαφαίνεται άλλωστε από την επαγγελματική του καριέρα.

 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε στο Τμήμα Marketing του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης με ειδίκευση στο τομέα της Έρευνας Αγοράς και τη Στατιστική. Συνέχισε τις σπουδές του και πήρε Bachelor in Business Administration από την ΕΕΔΕ Θεσσαλονίκης.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον χώρο του λιανεμπορίου το 1993 και για 5 χρόνια ήταν στέλεχος της Continent Hellas AE σε διάφορες θέσεις Υπεύθυνου Τμήματος και Υπεύθυνου Τομέα στα καταστήματα Θεσσαλονίκης.  Το 1998 μεταπήδησε στην εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος και ως διευθυντής καταστήματος εργάσθηκε για 4 χρόνια, όταν η εταιρεία αποφάσισε να εισέλθει στην αγορά της Θεσσαλονίκης, σε διάφορα καταστήματά της.

Το 2002 πέρασε ‘στην αντίπερα όχθη’ και έγινε στέλεχος για 6 χρόνια στον χώρο της βιομηχανίας και στην εταιρεία Δέλτα ΑΕ ως Key Account Manager Βορείου Ελλάδος.  Από το 2008 και μέχρι σήμερα βρίσκεται στη Διαμαντής Μασούτης ΑΕ ως Επικεφαλής του τμήματος αγορών στο τομέα των Φρέσκων Προϊόντων Ψυγείου.

Από τις αξιοσημείωτες δραστηριότητές του είναι ότι από το 2009 και μέχρι σήμερα λαμβάνει κάθε χρόνο μέρος στο Παγκόσμιο Συνέδριο Γαλακτοκομικών Προϊόντων σε διάφορα μέρη της Ευρώπης (Μαδρίτη, Αγία Πετρούπολη, Όσλο). Το 2012 & 2013 βραβεύτηκε στο πλαίσιο του θεσμού των Excellence Awards στη κατηγορία Customer Segmentation – Βέλτιστες Πρακτικές Λιανεμπορίου Βιομηχανίας.


Από το 2012 ο Γιώργος Κανταρτζής συμμετέχει σε συνέδρια ως ομιλητής και το 2013 παρουσίασε στο 10ο Συνέδριο Λιανικού Εμπορίου στη Κύπρο αντίστοιχο θέμα.

You might also like