Στραγγιστό γιαούρτι από τη ‘Η Μάρκα Του Καταναλωτή’

Νέο προϊόν της Πρωτοβουλίας, δύο κωδικοί στα καταστήματα ΑΒ

Ύστερα από μια διαδικτυακή ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν  4.512 καταναλωτές, η Πρωτοβουλία  ‘Ποιος Είναι Το Αφεντικό;’, η οποία έχει ξεκινήσει και στη χώρα μας την παραγωγή προϊόντων με τη συνεργασία των καταναλωτών λανσάροντας την ‘Μάρκα Του Καταναλωτή’, λάνσαρε πριν λίγες ημέρες το τρίτο προϊόν της σειράς, μετά το φρέσκο γάλα και το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο: το στραγγιστό γιαούρτι.

 

Όπως και στα άλλα προϊόντα της εταιρείας, έτσι και στο γιαούρτι έχει προβλεφθεί αμοιβή των παραγωγών ύψους  0,48 ευρώ ανά λίτρο γάλακτος  το οποίο προέρχεται από παραγωγούς της Μακεδονίας. Αξίζει να σημειώσουμε οτι αυτή τη φορά, οι καταναλωτές οι οποίοι συμμετείχαν στην ψηφοφορία ήταν αρκετοί περισσότεροι από εκείνους που είχαν συμμετάσχει στη διαμόρφωση του προφίλ για το πρώτο προϊόν που κυκλοφόρησε η πρωτοβουλία, το φρέσκο γάλα.

Αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν δύο κωδικοί πλήρες στραγγιστό και με μειωμένα λιπαρά σε τριπλέτα 3 τεμάχια x 200 γρ. Η τιμή έχει προσδιοριστεί στα 2,93 ευρώ για το στραγγιστό 2% και 2,96 ευρώ για το 10%. Η τοποθέτηση στα ράφια των καταστημάτων της αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος ξεκίνησε στις 8 Δεκεμβρίου.

You might also like