Πρωτεϊνούχο Κακάο Choco High Φάρμα Κουκάκη

Πρωτεϊνούχο ρόφημα από 100% ολόφρεσκο γάλα Κουκάκη

Η Φάρμα Κουκάκη λάνσαρε ένα νέο προϊόν για όσους επιθυμούν να τονώσουν τους μύες τους  και να δώσουν στον οργανισμό τους υγεία κι ευεξία με τον πιο απολαυστικό τρόπο. Το Choco High παράγεται αποκλειστικά από ολόφρεσκο ελληνικό γάλα της Φάρμα Κουκάκη. Είναι ιδανικό για όσους προσέχουν την διατροφή τους και για όσους αθλούνται.

 

Το Choco High είναι εμπλουτισμένο με πρωτεΐνες γάλακτος οι οποίες αποτελούνται κατά 80% από καζεΐνες και 20% από πρωτεΐνες ορού γάλακτος. Έτσι προσφέρει πρωτεΐνες και βραδείας άλλα και ταχείας απορρόφησης καλύπτοντας το 60% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης με μια συσκευασία των 500ml.

Οι πρωτεΐνες ορού γάλακτος είναι ταχείας απορρόφησης και αποτελούν μια από τις πιο πλήρης πρωτεΐνες όσον αφορά το προφίλ των αμινοξέων που περιέχουν (πλήρης ονομάζεται η πρωτεΐνη που εμπεριέχει και τα 9 αμινοξέα που είναι απαραίτητα για την διατροφή του ανθρωπίνου οργανισμού).

Από την άλλη η καζεΐνη (επίσης περιέχει τα 9 απαραίτητα αμινοξέα), απορροφάτε αργά και σταθερά από τον οργανισμό γι’αυτό και προτείνεται σαν ρόφημα πριν τον ύπνο έτσι ώστε να παρέχει στον οργανισμό σταθερές ποσότητες πρωτεϊνών καθ’όλη την διάρκεια του ύπνου και να μην μπει το σώμα σε φάση καταβολισμού. Τέλος οι καζεΐνες είναι φορέας φωσφόρου και ασβεστίου. Και τα 2 είδη πρωτεϊνών συμβάλλουν στη αύξηση και διατήρηση της μυϊκής μάζας και στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών.

You might also like