Κυκλοφόρησε Το 22ο Τεύχος Του Dairy News

Το τεύχος Ιανουαρίου- Φεβρουαρίου 2021, με τα αποτελέσματα της 3ης Αξιολόγησης

Κυκλοφόρησε το 22ο τεύχος του κλαδικού περιοδικού Dairy News, το οποίο είναι πλέον διμηνιαίο. Στο πρώτο τεύχος του 2021 (Ιανουάριος- Φεβρουάριος) δημοσιεύονται τα αποτελέσματα της 3ης Αξιολόγησης Ελληνικών Τυριών, καθώς και ένα αφιέρωμα στην ελληνική αγορά γιαουρτιού.

 

Μεταξύ των θεμάτων του τεύχους είναι ένα ρεπορτάζ για τον πρώτο γαλακτοκομικό συνεταιρισμό στον οποίο συμμετέχει ιδιώτης στο μετοχικό της κεφάλαιο, το πρώτο μέρος της παρουσίασης των εισηγήσεων κατά τη διάρκεια της Dairy Day 2020 η οποία πραγματοποιήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2020. Στο τεύχος παρουσιάζονται οι τυροκομικές εταιρείες Τυράκειον (από την Κέα των Κυκλάδων) και Vlachian Mountains (από τη Φιλιππιάδα της Άρτας).

Περιεχόμενα τεύχους

ΝΕΑ  

Κλάδοι, αγορές, πρόσωπα & θεσμοί

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Νέα ηγεσία στο ΥπΑΑΤ

Η γαλακτοκομική αγορά

Γαλακτοκομικός συνεταιρισμός ‘Πάρνων’ με συμμετοχή επενδυτή

ΦΑΡΜΑ

Νέο κατάστημα της Τυράκειον στην Αθήνα

Τα προϊόντα της Vlachian Mountains

Το παντοπωλείο Μεσογειακή Γη, στην Αχαρνών

ΑΦΙΕΡΩΜΑ | DAIRY DAY 2020

Η ημερίδα του Dairy News- τοποθετήσεις εισηγητών

Παρέμβαση: Χριστίνα Ονάσογλου, Τυροκομείο Λύτρα

Παρουσίαση των χορηγών της Dairy Day 2020

ΑΦΙΕΡΩΜΑ | 3η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΥΡΙΩΝ

Συνέντευξη με την Κυριακή Ζηνοβιάδου, πρόεδρο της Κριτικής Επιτροπής

Τα επίσημα αποτελέσματα της 3ης Αξιολόγησης

Παρουσίαση των μελών της Κριτικής Επιτροπής

ΑΦΙΕΡΩΜΑ |ΓΙΑΟΥΡΤΙ

56 Το σύγχρονο ‘πρόσωπο’ του γιαουρτιού

59 Voultherm: Ορθή χρήση πεχάμετρων στη γαλακτοκομία

60 Europack:  Εξαλείφοντας τον κίνδυνο επιμόλυνσης

61 TFT: Εγκατάσταση στη Γαλακτοβιομηχανία ΝΕΟΓΑΛ

62 Ζ. Παπανικολάου (άρθρο): Κίνητρα διεθνοποίησης του ελληνικού γιαουρτιού

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Ηνωμένο Βασίλειο: Γαλακτοπαραγωγή & θερμικό στρες: άρθρο του Ανδρέα Φώσκολου

GEA PowerPak PLUS & FoodTray

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Νέα προϊόντα στην αγορά

BIBΛIO

Ιωάννης Κλώνης: «Ένζυμη βιοτεχνολογία»

ΙΣΤΟΡΙΑ

Κτηνοτροφία στο Καπέσοβο

You might also like